Μάρα Μεϊμαρίδη σε Λάουρα Νάργες: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι»

Εδώ και λίγους μήνες η Λάουρα Νάργες έχει συνάψει σχέση με το Χρήστο Σαντικάι-σκασίλα μας αλλα άλλου ειναι η ουσία .

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και αναφερόμενη στη σχέση τη,ς εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να είναι σύντροφός της πω!!! δεν έχει κάτι άλλο να πει?.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη ακούγοντας το όνομα του νεαρού τραγουδιστή θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνον ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;».

H παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να της εξηγήσει το ιστορικό του νεαρού ερμηνευτή όμως η ψυχολόγος της εκπομπής συνέχισε να βομβαρδίζει με ερωτήσεις και στην προσπάθεια της να μάθει την καταγωγή του είπε: «Τι ράτσα είναι o κύριος Σαντικάι;», φέρνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής σε δύσκολη θέση, δεν το έχει ξανα ακούσει? ή δεν εχει ιδέα οτι υπάρχουν διαφορετικές ράτσες με 4-5 απο αυτές άκρως μοχθηρές ? εμείς το λέμε συχνά πάντως και ερχεται ο καθε στόκος Νεοέλληνας και λεει ράτσες λενε τα ζωα οχι τους ανθρώπους όταν πολλοι "άνθρωποι" για αυτόν δεν έχουν διάφορα απο τα ζώα βλεπε goim .

«Να μάθω από που είναι. Έλληνας;», είπε στην συνέχεια.

Όταν η Λάουρα Νάργες της αποκάλυψε ότι κατάγεται από την Αλβανία, η κα. Μάρα απάντησε: «Το Σαντικάι μου κάνει κάτι Βραζιλιάνικο, Αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες» (για να μην αρχίσουν τα ορκ ρατσας goim τα κλάσικα )

Σημιτικής ρατσας ειναι βγάζει μάτι και οχι ετσι απλά αλβανος Μεϊμαρίδη, υπαρχουν αλβανοι που ειναι και ευρωπαικου γενους, έσυ έχεις γονίδια του ευρωπαϊκού γένους μπορεις να καταλάβεις αν πας στο ΚΚΕ γεμάτο τέτοιες σημητιφατσες ειναι και το ιδιο και σε άναρχο-σελίδες τους ...έτσι γέμισε ο τόπος σημιτικές φυλές και με άναρχο-κομμουνιστες τάσεις,γιατί πάνε και ζευγαρώνουν με αυτές οι γυναίκες , και οχι μονο σημιτικές φυλές αλλα και goim κτλ...και το κακό εξαπλωθεί εις την Γη.

Υπενθυμίζεται ότι είμαστε η μοναδική σελιδα που αναφέρει για ράτσες και φυλές ίσως και παγκόσμια, άφου η μάζες δεν έχουν ιδέα ούτε καν συναίσθηση της έννοιας του γένους και διαφορετικών πνευμάτων ! με τελευταια (Η Νεοελληνίδα από αυτές τις μοχθηρές τύπου συμμορίτισσες ) και νομιζουν ότι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος οπως του εχουν περάσει οι σημιτικές φυλές και οχι τι ρατσας ειναι άρα και τι πνεύμα έχει...Άλλα ντάλον, και αφού δεν ξέρουν αυτό που ειναι η βασική αίτια για πολλά κακα γύρο τους , δεν μπορουν να καταλάβουν και πολλά αλλα , αλλα για "κακούς" ρατσιστές και ναζι όμως ξέρουν να λενε όταν δεν ξέρουν ούτε αυτά και την σήμασια του γένους (!)δηλαδή μιλάνε πετώντας σημιτικές ταμπέλες χωρίς καν να ξέρουν για τι μιλάνε (!)

Σημιτικές ταμπέλες που έβγαλαν όταν έγιναν οι πρωτες αναλύσεις για την χαώδες διάφορα των φύλων, πριν 1930 ΔΕΝ υπήρχε η λέξη ρατσιστής, αλλα κανένας απο δαύτους που λέει αυτά τα σημιτικά δεν ξέρει ότι "ρατσιστές" (με τα δικά τους) ειναι και οι "θεοί"σε φυλές του κακού επι της Γης (ερπετών), οι "θεοί" τύπου Θεά Αθηνά που είχαν στενές επαφές οι "κακοί" Γερμανοί το 30 ...γιατι δεν ήρθαν στην Ελλάδα οι θεοί και πήγαν στους "μογγολους " (σύμφωνα με Νεοέλληνες) και "κακούς" Γερμανούς άραγε? Αυτή η Λάουρα Νάργες τώρα ειναι γνήσια Γερμανίδα?? δεν φαίνεται να ειναι ευρωπαϊκού γένους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications