Για πρώτη φορά συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ : Πολίτες κατά των νέων απαγορεύσεων

Εκατοντάδες υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο τους πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο αυτή την στιγμή.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στο green pass, στις αναστολές καθώς και στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Μαζί τους έχουν ενωθεί και δεκάδες πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα αποκλεισμού 6,5 εκατ. πολιτών από την κοινωνία αν δεν εμβολιαστούν για πρώτη φορά ή δεν κάνουν την τρίτη δόση!

Αρχικά, οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο και ύστερα κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΝΔ, για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Υποχρεωτικότητα. Green Pass. Διαχωρισμοί. Αναστολές. Ιδιωτικοποίηση και διάλυση της δημόσιας υγείας. Η Ελλάδα δεν αλλάζει με τέτοιες πολιτικές» ήταν το κεντρικό μήνυμα της συγκέντρωσης, στην οποία δυναμικό παρών έδωσαν 30 δομές υγείας της Αττικής και το ΕΚΑΒ.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της ΝΔ πολύ αργά για δάκρυα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications