Στα νοσοκομεία προσπαθούν πάση θυσία να αποφύγουν τη διασωλήνωση

Τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν και όσα ακούνε καθημερινά από “ατίθασους” ασθενείς, οι οποίοι νοσούν και φτάνουν στο νοσοκομείο, περιέγραψε το πρωί ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covid περιστατικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Οδυσσέας Κατσάκας, φέτος η πανδημία είναι των ανεμβολίαστων.

«Με θλίβει ιδιαίτερα ότι οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να παίζουν “ρώσικη ρουλέτα”. Έρχονται στα νοσοκομεία, διαμαρτύρονται, δημιουργούν προβλήματα στους γιατρούς, θέλουν να υπογράψουν για να φύγουν, λες και κάποιος τους πίεσε για να έρθουν στο νοσοκομείο».

Αρκετοί ασθενείς πετούν τις μάσκες μέσα στο νοσοκομείο, λένε στους γιατρούς ότι δε θέλουν θεραπεία, ζητούν να υπογράψουν και να φύγουν και δε πιστεύουν ότι νοσούν από κορονοϊό, όπως είπε ο διοικητής τους νοσοκομείου.

«Προσπαθούμε να τους ηρεμήσουμε και στο τέλος λέμε ότι θα ειδοποιήσουμε τον εισαγγελέα και θα αναγκαστείτε να μείνετε μέσα».

Αυτά λένε τα κτήνη στα νοσοκομεία γιαυτό θέλουν να μην μπορεί να τους κυνηγήσει νομικά κανένας ??έτσι ξαφνικά τρελάθηκαν και προσπαθούν πάση θυσία να αποφύγουν τη διασωλήνωση ? ή επειδή κάνουν διασωληνώσεις για να στείλουν αδιάβαστους τους αφελείς με ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις και να γράφουν πέθανε απο covid? οι μάζες 1,5 χρόνο τώρα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και περιμένουν να του πει το αυτονόητο ο Αντωνιάδης ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications