Έβγαλαν  εμβολιασμένη που δήθεν νοσεί με κορωνοϊό  να επιτίθεται στους ανεμβολίαστους: Μέσα - Τέλος! - Νιώθω οργή

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, βγήκε στον αέρα του Mega κάποια Ελένα για να επιτεθεί στους ανεμβολίαστους γιατί η ίδια εάν και εμβολιασμένη έχει επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες συμπτώματα του κορωνοϊού! (παλεύει τοσο πολύ που βγαίνει στα κανάλια )

Ναι! Θεωρούν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι γι' αυτό και όχι η αναποτελεσματικότητα του εμβολίου!

Η ίδια παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε με τη 2η δόση στις αρχές Σεπτεμβρίου και υποστηρίζει ότι την κόλλησαν ανεμβολίαστοι (ειναι και ειδική) έχοντας πάει σε κέντρο διασκέδασης λίγο πριν ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην εστίαση. Βέβαια σε κέντρο διασκέδαση δεν πήγαιναν ποτέ οι ανεμβολίαστοι!

Από εκεί και έπειτα άρχισε την επίθεση στα εκατομμύρια των συμπολιτών της που δεν εμβολιάζονται.

«Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει αυτό το κύμα μη εμβολιασμένων. Νιώθουμε οργή για τους ανεμβολίαστους. Είμαι στο σπίτι μόνη μου. Που θέλω δεν θέλω δεν μπορώ να δουλέψω και τα παιδιά μου σπουδάζουν το εξωτερικό. Ζούμε σε μια κοινωνία αν δεν εφαρμόζεται τους κανόνες μην παίζετε το παιχνίδι.

Άθελά μου κόλλησα με τους έξυπνους που καθόμαστε σε μία γωνία και τους βλέπουμε. Μέσα! Τέλος! Αγανακτήσαμε να τους ακούμε όλους αυτούς. Δηλαδή μας δουλεύουμε; Ο πρωθυπουργός έκανε το καλύτερο».

Είτε άναρχο-συμμορίτισσα ειναι είτε πληρωμένη να λέει ψέμματα, κλασικά σημιτικά κόλπα ο εισαγγελέας που ειναι που κανει δημοσια υποκίνηση μίσους με βάση τους νομούς τους να δούμε και κατα πόσο δήθεν νοσεί , και τι αποδειξεις έχει ότι δήθεν την κόλλησαν ανεμβολίαστοι??? να στείλουμε και εμείς email να παρέμβει όπως κάνουν οι ελληνόφωνοι ? update : το βίντεο το εξαφάνησαν απο το megatv (https://www.megatv.com/embed/?p=541815) ! καθώς με βάση τους νομούς τους, τους παραβιάζει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications