Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης «μολύνθηκε με Covid» αν και τριπλά εμβολιασμένος!

Ο ίδιος ενημέρωσε μέσω social media ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αλλά με συμπτώματα κρυώματος. Βεβαίως για τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηλικία του τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν διαφέρουν αρκετά από αυτά του κρυολογήματος, ακόμα και εάν είναι ανεμβολίαστοι.

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορωνοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.

Η περίπτωσή του είναι μία από τις πολλές, όπου έχουν "νοσήσει" με covid (γρίπη ) με μετά την τρίτη δόση,αφού δεν έχει καταλάβει τίποτα αυτός και εκατομμύρια άλλοι όλα καλα για τους συμμορίτες .

Και κάποιοι αναρωτιούνται κιόλας:Κάνουν πειράματα με τους ανθρώπους; ποιους ανθρώπους? αυτούς που δεν εχουν αφήσει σελίδα συμμοριτών που να μην έχουν πατήσει Like και έτσι και τους μιλήσεις για θέματα που δεν τους έμαθαν οι ελληνόφωνοι σου επιτίθενται ως άγρια σκυλια λέγοντας και μασονικές φράσεις ? η στην καλύτερη να σε κοιτάνε λες και εσύ ο παράλογος και οχι αυτοί!

Ένας ελληνόφωνος πριν 7 χρόνια σε επίσημη μασονική σελίδα τους έγραφε για "θερμόαιμα γελάδια" και οχι για ανθρώπους! έτσι βλέπουν τις μάζες ειδικά αυτούς που παπαγαλίζουν τα δικά τους ως δεδομένα και ειναι εντελώς υποχείρια (επίσης αναφέρει αυτή την λέξη υποχείρια)την φράση goim όπως στα "ιερά κείμενα" τους δεν την αναφέρει πάντως. Εδώ που τα λέμε πράγματι πολλοι ειναι "θερμόαιμα γελάδια" και υποχείρια τους μέχρι αηδίας το πρόβλημα ειναι οτι μαζί με τις ορδες goim την πληρώνουν και λιγοστοί σε σχέση με τον πληθυσμό άνθρωποι, οι οποίοι οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν πέσει στο επίπεδο των goim .Προ ίντερνετ εποχη δεν είχες ιδέα ότι οι μάζες ελέγχονται τοσο εύκολα από τους συμμορίτες και κανουν δεχόμενα πράγματα πέραν καθε έννοιας ανθρωπινής λογικής , αργοτερα διαπιστωθεί οτι αναμεσα σε αυτές τις μάζες ειναι πολλά goim που ρίχνουν τους πάντες στο επίπεδο τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications