Δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά πέντε μηνών, από  ένα κομμάτι κρέας που τους έκατσε στο λαιμό

Ποια είναι η πιθανότητα δύο αδέρφια να πεθάνουν ουσιαστικά ο ένας μετά τον άλλον με έναν τόσο επιπόλαιο λόγο όπως το να πνιγούν με ένα κομμάτι κρέας; απίθανο.

Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη σε δύο αδέρφια από την Ουαλία το 2019.Ο Gwynne Francis , 62 ετών , δείπνησε στο εστιατόριο Mill Cafe στο Flint της Ουαλίας στις 29 Ιανουαρίου 2019, τρώγοντας μπριζόλα και πατατάκια. Κάποια στιγμή πνίγηκε με ένα κομμάτι κρέας και έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε και στο κεφάλι.

Στις 2 Ιουλίου, ο αδερφός του ο 68χρονος Selwyn Francis, είχε δείπνο σε ένα εστιατόριο που δεν κατονομάζεται και επίσης πνίγηκε. μέχρι θανάτου με ένα κομμάτι κρέας. Όταν ο Selwyn μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ακόμα ζωντανός, αλλά πέθανε στις 4 Ιουλίου.

Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος και των δύο αδελφών φαίνεται μάλλον δυσοίωνος, σαν από την ταινία "Προορισμός", ο τρίτος αδερφός είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μυστήριο εδώ και ο μόνος λόγος είναι ότι και τα δύο αδέρφια του είχαν τη συνήθεια να τρώνε γρήγορα της τροφή, με κακή μάσηση ταυτόχρονα.

Το γιατί δεν είχαν πάθει τίποτα τόσα χρονια , και πέθαναν και οι δύο με διαφορά μόλις πέντε μηνών με το ίδιο τρόπο, δεν είπε τίποτα.

Κατά τη διερεύνηση της αιτίας του θανάτου του Gwyn Francis, ο ιατροδικαστής John Gittis κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα ατύχημα και ότι η αίτια που πέθανε το θανατηφόρο τραύμα και η εγκεφαλική βλάβη ηταν κατα την πτώση του και όχι ένα κομμάτι κρέας που είχε κάτσει στον λαιμό του.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι πριν από ενάμιση χρόνο ο Selwyn Francis επίσης κόντεψε να πνίγει ξανα με ένα κομμάτι κρέας στο ίδιο εστιατόριο, αλλά διασώθηκε αμέσως απο υπάλληλους και θαμώνες του εστιατόριου..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications