Έρευνα του καρδιοχειρουργού Steven R Gundry: Αυξημένος κίνδυνος καρδιακών επεισοδίων από τα εμβόλια mRNA

«Φωτιά» έχει βάλει μια νέα έρευνα της ομάδας ενός από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς καρδιοχειρουργούς του Dr. Steven R Gundry στην οποία αναφέρεται ότι τα εμβόλια mRNA ευθύνονται για τη μεγάλη αύξηση στα καρδιακά επεισόδια των εμβολιασμένων με εμβόλια mRNA.

Η έρευνα η οποία αναρτήθηκε στις δημοσιεύσεις της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας δείχνει δραματική αύξηση της πιθανότητας καρδιακού επεισοδίου μετά από τον εμβολιασμό με σκευάσματα mRNA (Pfizer και Moderna).

Η έρευνα αναρτήθηκε από τον γνωστό αμερικανό καρδιοχειρουργό Steven R Gundry και έγινε με την μέθοδο PULS (Protein Unstable Lesion Signature Test).

Η ομάδα των επιστημόνων χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη μέθοδο (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) η οποία είναι μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών βιοδεικτών πρωτεΐνης που δημιουργεί μια «βαθμολογία» που προβλέπει τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων ακόμα και εμφράγματος σε βάθος 5 ετών, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η «βαθμολογία» πάνω από τον μέσο όρο αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από τη νόρμα μειώνει τη βαθμολογία PULS, μαζί και τον προβλεπόμενο κίνδυνο.

Πρόσφατα, με την εμφάνιση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, η έκθεση διαπιστώνει «δραματικές αλλαγές» στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς.

Η δημοσίευση της έρευνας

Αυτές οι αλλαγές οδήγησαν σε αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% κίνδυνο για σοβαρό καρδιακό επεισοδιο σε βάθος 5 ετών σε 25%. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης της συγκεκριμένης έκθεσης, αυτές οι αλλαγές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η έρευνα των επιστημόνων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα mRNA «αυξάνουν δραματικά» τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των κυττάρων Τ του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης. μυοκαρδιοπάθεια και άλλα αγγειακά συμβάντα μετά τον εμβολιασμό.

Όπως ήταν επόμενο, παρά το γεγονός ότι οι μυοκαρδίτιδες και οι περικαρδίτιδες ήδη έχουν καταχωρηθεί ως παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων, κάποιοι επιστήμονες έσπευσαν να εκφράσουν την αντίρρηση τους για την συγκεκριμένη μέθοδο μέτρησης, όπως και για τα συμπεράσματα.

Ειδικά από την στιγμή που η συγκεκριμένη μέθοδος προβλέπει την πιθανότητα βαρύτητα του καρδιακού επεισοδίου σε βάθος πενταετίας, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί από κάποια άλλη έρευνα.

Η έρευνα έχει δημοσιευθεί εδώ και λίγες ημέρες, θεωρείται όμως βέβαιο πως θα βγει κάποια άλλη αντίστοιχη «έρευνα» απάντηση για να αμφισβητήσει τα ανησυχητικά ευρήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications