Βασιλακόπουλος: Να μην περνούν ούτε έξω από τα καταστήματα εστίασης οι ανεμβολίαστοι -Να απαγορευθούν οι μεικτοί χώροι

Να απαγορευτούν τελείως οι μεικτοί χώροι στην εστίαση ζήτησε ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι θέλει να απαγορευτεί τελείως η κοινωνική ζωή των ανεμβολίαστων πολιτών.

Ο Θ.Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά.

Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι θα απαγορεύεται να κάθονται ακόμα και στο εξωτερικό των χώρων εστίασης, σύμφωνα με την πρόταση του Θ.Βασιλακόπουλου!

«Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Παράλληλα , σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη μέρα της πανδημίας τόνισε, πως θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων ωστόσο δεν θέλησε να κάνει ακριβή πρόβλεψη, διότι όπως είπε, «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, όπου ένας άνθρωπος αντέδρασε επειδή τον υποχρεώνουν να εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

«Προχθές σε μια ταβέρνα σηκώθηκε ένας άνθρωπος και με έβρισε, επειδή τον υποχρέωνα να εμβολιαστεί να βάλει κάτι στο σώμα του.

Τον ρώτησα εσύ άνθρωπέ μου τι δουλειά κάνεις;

Μου απάντησε καφετζής. Δηλαδή στην Ελλάδα, έχουμε φτάσει στο σημείο, ο καφετζής να έχει άποψη για το αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι ο κόσμος», είπε ο Θ.Βασιλακόπουλος που μάλλον θέλει πολίτες ρομπότ να δέχονται κάτι εντολή που τους δίνει η ηγεσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications