Διψούν για αίμα οι  τσιγγάνοι : Έριξαν αυτοκίνητο πάνω σε διμοιρία των ΜΑΤ στον Ασπρόπυργο!

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι Ρομά, καθώς έχουν βάλει σκοπό να τραυματίσουν - ή ακόμα και να σκοτώσουν - αστυνομικούς.

Στον Ασπρόπυργο Ρομά έριξαν αυτοκίνητο πάνω σε άνδρες των ΜΑΤ, μια κίνηση που είχε ξεκάθαρα ως στόχο το να τραυματιστούν αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης Ρομά τοποθέτησαν ένα μπαστούνι πάνω στο γκάζι αυτοκινήτου, το οποίο προσπάθησαν να στερεώσουν στο κάθισμα του οδηγού και το κατεύθυναν προς το σημείο που βρισκόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν είχε οδηγό και για καλή τους τύχη, το μπαστούνι φαίνεται πως απομακρύνθηκε από το κάθισμα με αποτέλεσμα να μειωθεί η ταχύτητα του οχήματος και να περάσει από δίπλα τους μέχρι να σταματήσει σε πεζοδρόμιο.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης οι άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκαν βροχή από μολότοφ από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 18χρονου την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα, ενώ αυτήκοοί μάρτυρες ανέφεραν δεκάδες πυροβολισμούς στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή

Παράλληλα ένα ακόμα περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς το βράδυ της Πέμπτης στην Αχαΐα δύο αγροτικά οχήματα στα οποία επέβαιναν Ρομά περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή της περιοχής, ταξίαρχου, Γιάννη Κυριακόπουλου, ο οποίος πήγαινε σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ο Ρομά εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες, παρόλα αυτά ο αστυνομικός με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications