«Ειδικός» Θ.Βασιλακόπουλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους - Αυτή είναι η λύση»

Συνεχίζει να κάνει αδιανότητες προτάσεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς μετά τα περί επιβολής «μεγάλων περιορισμών» στους ανεμβολίαστους πρότεινε και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό... όλων.

Ο Θ.Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι «η υποχρεωτικότητα είναι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση του ιού» και προφανώς μιλά για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων, καθώς στη συνέχεια τη συνέντευξης του υποστήριξε ότι «ή θα αποδεχτούμε ότι το κράτος πρέπει να προστατεύει τους πάντες, είτε αυτούς που αναλύουν σωστά τα δεδομένα είτε αυτούς που δεν τα αναλύουν σωστά, ή θα πάμε σε λογική φυσικής επιλογής».

Η λογική φυσικής επιλογής σημαίνει ότι θα επιβιώσει το καλύτερα προστατευόμενο είδος, εξήγησε.

Επίσης εξέφρασε την αντίθεση του στην αύξηση των αριθμό ΜΕΘ καθώς είπε ότι «ακόμα και αν φτιάξουμε 100.000 κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία και μπουν άνθρωποι με κορωνοϊό πολύ νωρίς, θα υπάρξουν άνθρωποι που στα καλύτερα χέρια θα χάσουν τη ζωή τους».

Σχετικά με την πορεία του εμβολιασμού προς την επίτευξη ανοσίας, ο καθηγητής ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ το Ισραήλ που είχε πιο πρώτο τα εμβόλια δεν έχει πολύ παραπάνω ανοσία από εμάς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications