Ο   νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τι να τον κάνει? ας κάνουν copy paste ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

Αφού όλες οι φυλές του Γιαχβέ τα ίδια λενε !

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, στη θέση του παραιτηθέντος Παύλου Χρηστίδη ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, αναλαμβάνει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (λεβεντομανα Κρητη με πανω απο τους μισους κατοικους να ειναι σημιτικης φυλης οπως και τυπου Σαουδαραβες γιαυτο ειναι αριστεροι κομμουνιστες, μια άλλη περιοχή του ελλαδισταν γεμάτο ελληνόφωνους σημιτικής ρατσας ειναι η Θεσσαλονίκη ).

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η πλήρωση της θέσης του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ θα γίνει εκ των ενόντων, το επιτελείο της Φώφης Γεννήματα, με τη σύμφωνη γνώμη της ιδίας, έκρινε ως προτιμότερη λύση τον κ. Χριστοδουλάκη.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κρίθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει το κόμμα ως τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου καθώς λόγω του θεσμικού του ρόλου δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι ανήκει σε κάποιο «στρατόπεδο» υποψηφίου μετά την απόσυρση της Φώτης Γεννηματά Μπλα μπλα μπλα με αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα ασχολούνται οι μάζες και έχουν χάσει το δάσος εδώ και χρόνια .

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) είναι κεντροαριστερό ελληνικό πολιτικό κόμμα (ελληνικό πολιτικό κόμμα αχαχαχαχ!!! αριστερισμος = ιουδαισμος ). Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 και πρόεδρός του είναι η Φώφη Γεννηματά (μονη της το ιδρησε?) . Πρόκειται για συνασπισμό κομμάτων, στον οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Από μασονικη σελίδα facebook διαχειριστής ελληνόφωνος ιουδαίος και οχι άναρχο-κομμουνιστικό μίασμα όπως συνηθίζουν να βαζουν σε άναρχο-μασονικές σελίδες, και με λινκ προς την μασονικη σελιδα τους εις στο εβραϊκά πριν 8 χρόνια:
Άκουσα από κάποιον κουφιοκέφαλο να λέει ότι εμείς οι νεοταξίτες και μασόνοι δεν είμαστε δημοκράτες... Ποιοί, εμείς! Που η δημοκρατία είναι το αγαπημένο μας πολίτευμα!
Υπάρχουν και λινκ αλλα δεν βάζουμε τίποτα μέχρι να μπουν όλα αυτά που γραφει εκεί ο ελληνόφωνος σε αγωγή μαζι με αλλα προς ιουδαίκο δήμοσιο επειδή συνεχίζουν να δίνουν εντολες σε facebook για μηδαμινή απήχηση κτλ κτλ, με απαγόρευση να έχουν δικηγόρους και δικαστές ελληνόφωνους με σημιτικό μογγολικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34, και επίσης ειδικές υγειονομικές εξετάσεις απο αυτές που έκαναν οι "κακοί ναζι" και που έχουν εξαφανίσει απο τα νοσοκομεία για ευνοήτους λογούς , για να δούμε και γιατι τσιρίζουν για "ρατσιστές" και φασιστες και συμπεριφερονται σαν δαιμονισμένοι, εφοσον λένε οτι ειμαστε ολοι ιδιοι και ισοι και πως ειναι δήθεν ιδεολογία δεν θα εχουν πρόβλημα να υποβληθούν σε εξετάσεις αφου ειναι θεωρίες συνωμοσίας τα παντα ολα η μήπως θα έχουν? εις στην αγωγή πάντως ειναι γραμμένοι οι αληθινοί λόγοι που έβγαλαν την λέξη ρατσιστής ακριβώς την εποχη που τους ανακάλυψαν οι "κακοί ναζι" με υγειονομικές εξετάσεις, δεν βάζουμε λινκ γιατί θα πανε να την κατεβάσουν όπως εκαναν με μια άλλη άναρχο-μασονικη σελιδα τους αυτή έδω που παραβίαζε κανονισμούς τους στο facebook και τους νομούς τους, ως διαχειριστής εμφανιζόταν ένας ελληνόφωνος άναρχο-μασόνος συμφωνα με φώτο εξώφυλλο που είχε και antifa απο το London με καταγωγή απο Λακωνία :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications