Κλείνει η ΜΕΘ στο Παναρκαδικό παρόλο που είναι όλοι τσιμπημένοι

Χιλιάδες υγειονομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω μη εμβολιασμού τους γιατί υποτίθεται ότι αποτελούσαν κίνδυνο για τους ασθενείς και το υπόλοιπο προσωπικό και όμως υπάρχουν τμήματα νοσοκομείων που κλείνουν λόγω κρουσμάτων παρόλο που όλοι πλέον είναι τσιμπημένοι.

Συγκεκριμένα: Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ.Βασίλης Ψυχογιός.

Αρχικά ο κ.Ψυχογιός επανέλαβε, πως «ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ και πως «θα πρέπει όλοι να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα» περιορισμού, ενώ δήλωσε, πως “το παιχνίδι του εμβολιασμού δεν το κερδίσαμε”. “

Και τελικά αναφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται 28 ασθενείς (τριπλασιάστηκε ο αριθμός τους σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες), ενώ όπως γνωστοποίησε η ΜΕΘ έχει κλείσει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό!

Ο Ψυχογιός μηπως διαβάζει κάτι τέτοιους ??? :

Ο Φαρσαλινός λέει εδώ ότι Θεωρούν ότι απευθύνονται σε νοητικά ανάπηρους πολίτες ,πως να μην τους θεωρούν όταν διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες με άναρχο-συμμορίτες και ελληνόφωνες σημιτικές ράτσες ως αξιόπιστα και σοβαρά άτομα ? οι γυφτοι ειναι πολυ πιο αξιοπιστοι απο σημιτο-συμμορητες, η ιουδαικη lifo για παραδειγμα εχει 700.000 Like πρέπει να τους το πει κάποιος οτι ειναι ιουδαϊκή δεν το βλέπουν ! όταν είσαι στο λάκκο με τα φίδια καταντάς να θεωρείς τα φίδια ανθρώπους , έχουν καταντήσει να τους μιλάς φυσιολογικά χωρίς την γλωσσά της υποκρισίας των μοχθηρών και βάρβαρων με ευγένειες και καθοπρέπισμους και θεωρούν εσένα κακό και ότι δεν έχεις τρόπους! ναι δεν εχουμε μασονικούς τρόπους υποκρισίας τι να κανουμε τωρα? εις στο πνευματικό κόσμο δεν ισχύουν αυτά ούτε καν η γλωσσά εκεί δεν εχει αλλα να σκέφτεσαι και άλλα μεταδίδεις, και θεωρούν ότι θα σωθούν από πατριώτες που λένε ακριβώς τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες για φασίστες ναζι και έχουν καθαρά σημιτική αντίληψη = πνεύμα και οχι το πνεύμα των αρχαιων (!)

Επίσης μετα απο 5 χρονια κατάλαβαν μερικοί ότι κατι δεν πάει καλα με αυτη την "ανεξάρτητη σελίδα" (όταν όλες που βγαίνουν στην πρώτη θέση ειναι ιουδαϊκές ), και που φροντίζει να τους σώσει από τα δήθεν "fake news" (εκτός τα δικά τους περιμένουμε τοσο καιρό να βγαλουν ενα κομμουνιστικο fake news απο την κομμουνιστικη σελιδα τους Μηχανή του Χρόνου επίσης 700.000 Like κατάντια , για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του όχλου οτι ειναι δηθεν ανεξαρτητοί ένω ελεγαν κατα της Χ.Α οπως ολοι οι αναρχο-συμμορητες αλλα ούτε αυτό κάνουν ), ενώ κανονικά απο την αρχή που θα την δουν χωρίς να ξερουν τίποτα έπρεπε αμέσως να καταλάβουν τι γίνεται μονο απο τον τρόπο που γράφουν και αυτα μασονικά που λένε θεωρίες συνωμοσίας ναζι φασίστες και τα σχετικά , το ο διάβολος εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο το έχετε ακούσει? αυτό κάνουν οι συμμορίτες παντού όμως και πιάνει σε ηλίθιους , άλλοι κάθονται και μιλάνε με κάτι τέτοια ψεύτικα προφίλ και δεν καταλαβαινουν οχι μονο οτι ειναι ψεύτικα προφίλ αλλα και το δαιμονικό ύφος που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες και με σχόλια,οπως και όταν διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες και δεν αντιλαμβάνονται πως ο ίδιος ο τρόπος που γράφουν τα υποκριτικά κείμενα ειναι σαν ειναι γραμμένα απο αυτο που ξέρετε ως Σατανά.

Κοινός δεν αντιλαμβάνονται το κακό οχι μονο στο ίντερνετ αλλα παντού! αυτα γίνονται όταν απο μικρά ζουν μαζί με βάρβαρους και αδίσταχτους συνηθίζουν το κακό και χάνουν καθε έννοια ηθικής και αρετής και συνεπώς δεν βλέπουν το κακό γύρο τους,και φτάνουν στο σημείο να θεωρούν τον ίδιο τον κακό επι της Γης ως κάλο και το κάλο ως κακό, ακριβώς οτι κανουν μεσώ του Χριστιανισμού που παρουσιάζουν το κάλο ως κακό και το αντίστροφο, αλλα τωρα κάποιοι ανακάλυψαν οτι το παπαδαριό λεει ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες και υπέρ τσιμπημάτων απο τον όφι τον καταραμένο, δεν εχουν ακούσει τίποτα ότι ο χριστιανισμος επιβλήθηκε στην Ευρώπη και ο μόνος λόγος που μιλάει για αγάπη ειναι γιατι επιβλήθηκε σε εναν πολύ πιο αγνό λαό από τον σημερινό που χωρις καν νομούς δεν υπήρχαν εγκλήματα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications