Τζίτζι Μπεκάλι πρόεδρος Στεάουα: «Καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο»

«Δεν εμβολιάζεται κανείς. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ότι θέλει»

Σε μια απίστευτη δήλωση σχετικά με τον εμβολιασμό προχώρησε ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης της ιστορικής Στεάουα Βουκουρεστίου λέγοντας «καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο»

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι.

Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα. Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι.

Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ».

Τέλος, υπογράμμισε: «Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια».

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου προέδρου που δημιούργησαν σάλο κάνουν τον γύρο του κόσμου και σχολιάζονται από όλα τα μέσα! Επισημαίνεται ότι η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιχειρεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications