Γερμανία: Σχεδιάζουν τον αποκλεισμό από τα καταστήματα τροφίμων των μη εμβολιασμένων!

Μικραίνει συνεχώς ο κλοιός των κυβερνήσεων στους μη εμβολιασμένους με μέτρα τα οποία πριν μόνο μερικά χρόνια θα φάνταζαν εξωπραγματικά.

Και όμως σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD, η πολιτεία της Έσσης στην Γερμανία ενέκρινε πρόταση που θα επιτρέπει στα καταστήματα τροφίμων να αποφασίζουν, εάν θέλουν να απαγορεύσουν ή όχι την είσοδο σε ανεμβολίαστους!

Όπως διαβάζει κανείς στην γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung», στην Έσση, οι λιανοπωλητές μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους εάν θα εφαρμόσουν τον κανόνα 3G (είσοδος σε εμβολιασμένους, με αρνητικό τεστ ή νοσήσαντες) ή τον κανόνα 2G (εμβολιασμένοι και νοσήσαντες μόνο!).

Το κρατικό διοικητικό γραφείο της Έσσης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Bild ότι το μοντέλο επιλογής 2G ισχύει και για τον τομέα λιανικής πώλησης τροφίμων. Αυτό επηρεάζει και τα σούπερ μάρκετ. Μέχρι στιγμής, το μοντέλο επιλογής 2G δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα σούπερ μάρκετ για να διασφαλιστεί ότι όλοι έχουν πρόσβαση στις προμήθειες τροφίμων.

Ωστόσο αυτό δεν θα πει πως μελλοντικά μπορεί να μπει σε εφαρμογή.

Πάντως η κυβέρνηση της Εσσης «ελπίζει» ότι οι ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ δεν θα κάνουν χρήση του κανόνα 2G:«Φρονούμε ότι αυτή η επιλογή δεν ενεργοποιηθεί από καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης», είπε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Volker Bouffier, της CDU (χριστιανοδημοκράτες).

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η εν λόγω απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την χρησιμοποίηση ακόμα και μαγαζιών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να εκβιαστούν οι πολίτες, στην παρούσα φάση να κάνουν το εμβόλιο, αργότερα, δεν αποκλείεται, κάτι άλλο! Επιπλέον ξέρουμε ότι τέτοιες ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι και στην Ελλάδα όπου «ειδικοί» αλλά και δημοσιογράφοι έχουν προτείνει ακόμα και να μην λαμβάνουν σύνταξη οι ανεμβολίαστοι.

Όταν ηλίθιοι έχουν "άποψη" δηλαδή άγνοια μαζί με κατωτερότητα , όπως και πολλοί ομοίοι του και στο Ελλαδισταν :

Mε τέτοιους πανέξυπνους να έχουν δημόσιο λόγο και να γράφουν τέτοιες ηλιθιότητες πέραν καθε έννοιας λογικής λογικό και επόμενο ειναι κάνουν ότι θέλουν οι συμμορίτες σε ενα κόσμο που το 70% ειναι μηδαμινής νοημοσύνης αλλα τους έχουν δώσει πτυχία για να νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι, οι οποίοι συμμορίτες αφήσουν όλους τους ηλίθιους στο ίντερνετ και τα βίντεο τους και σπεύδουν να κανουν μπλοκάρισμα και πόλεμο στους ελάχιστους που έχουν μείνει άνθρωποι σε όλο το κόσμο, πάντα τους πνευματικά ανώτερους κυνηγούσαν και έσφαζαν και αφήνουν όλους τους ηλίθιους παντού για να κάνουν αυτό που κάνουν τα άναρχο-troll τους και οι έγκυρες πήγες τους να σπέρνουν ηλιθιότητα ψέματα και παραπληροφόρηση, προφανώς ειναι καλυτερα να γίνουν όλοι σαν αυτά τα goim που λένε για ναζι τα ίδια με τους συμμορίτες που μετατρέπουν σε κόλαση την Γη και σε δημοκρατία της Βαϊμάρης, αλλα αυτα τα ορκ λένε για ναζι οπως εχουν εκπαιδευτεί απο τους συμμορίτες οι μαϊμούδες πιο πολυ μυαλο εχουν απο αυτους, όπως κατι ψευδό-ερευνητές στο Ελλαδιστάν με ορδες ακόλουθους , ώστε να έρθει η ώρα της μεγάλης επανεκκίνησης του Πλανήτη (οχι των συμμορητων αλλα η αλλη) όταν δεν θα υπάρχουν πια άνθρωποι αλλα μονο goim του Γιαχβέ του λεγόμενου να υπηρετουν την εκλεκτή φυλή του, αυτό εννοούν αυτοί με την μεγάλη επανεκκίνηση να μεινουν μονο πνευματικα κατωτεροι στην Γη, εξάλλου αυτος ειναι και ο λόγος που κουβάλουν ορδές λάθρο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications