Νέο σόου από τον Θ. Βασιλακόπουλο: Τώρα απαξιώνει και τα φάρμακα του κορωνοϊού

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ακόμα ένα ρεσιτάλ, προχώρησε στην πλήρη απαξίωση των φαρμάκων κατά του κορωνοϊού, ενώ τόλμησε να μιλήσει για έλλειμμα εκπαίδευσης της κοινωνίας, την ώρα που αυτός και οι υπόλοιποι επιστήμονες-τηλεοπτικοί μαϊντανοί, αντί να ενημερώνουν τον κόσμο με διαφάνεια, επιδίδονται σε απειλές, διαστρεβλώσεις και τρομοκρατία.

Είπε μάλιστα για τα αντιικά που έχουν ανακοινωθεί, ότι κανένα δεν έχει κριθεί «με επιστημονικό τρόπο» (σ.σ. τι να εννοεί άραγε, όταν οι παγκόσμιες ρυθμιστές αρχές έχουν εγκρίνει τέτοια φάρμακα), ενώ είπε και το αμίμητο «είναι ανακοινώσεις εταιρειών», λες και πολλές αποφάσεις για τα εμβόλια δεν κρίνονται από τις ανακοινώσεις εταιρειών.

«Δεν πρόκειται να βρεθεί χάπι που με το που θα το πάρεις θα γίνεσαι 100% καλά. Κανένα από τα αντιικά που έχουν ανακοινωθεί δεν έχει κριθεί με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο από εμπειρογνώμονες. Είναι ανακοινώσεις εταιρειών. Το χάπι βοηθάει εκείνους που το εμβόλιο δεν έχει πετύχει να μπλοκάρει τελείως τη νόσο, στο να μην χειροτερέψουν. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει αντιικό που θα έχω κορωνοϊό και θα παίρνω το χάπι και θα εξαφανίζεται ο ιός, δεν θα παθαίνω τίποτα και θα είμαι μια χαρά», ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ερωτώμενος για τα μονοκλωνικά αντισώματα, δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό: «Μονοκλωνικά αντισώματα έχουν δοθεί πάρα πολλά στην Ελλάδα. Τα δίνουμε όταν επιδεινώνεται η κατάσταση του ασθενούς και προσπαθούμε να αποφύγουμε την διασωλήνωση. Είναι φάρμακα που μπλοκάρουν τον καταιγισμό της φλεγμονής. Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο».

Αλλά δεν έμεινα μόνο σε αυτά έκανε υποδείξεις και για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου λέγοντας: «όλες οι μαζικές εκδηλώσεις είναι επικίνδυνες», ενώ δεν παρέλειψε να κουνήσει και το δάχτυλο επιρρίπτοντας την ευθύνη εννοείται αλλού για ότι συμβαίνει: «Χάνουμε κάθε μέρα ένα λεωφορείο γεμάτο με ανθρώπους και δεν πάει η ελληνική κοινωνία να εμβολιαστεί. Πρέπει να έχουμε γίνει αναίσθητοι στο θάνατο. Θα πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά ως κοινωνία η εκπαίδευση που πήραμε τα τελευταία 50 χρόνια και δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τα ευρήματα της επιστήμης».

Είναι η πολλοστή φορά που κύριος Βασιλακόπουλος κουνάει το δάχτυλο στην κοινωνία. Αν λειτουργούσαν οι θεσμοί τότε σίγουρα θα είχε επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας.

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση του στα κανάλια ( σ.σ. δεν κάνει και άλλη δουλειά όλο στην τηλεόραση την βγάζει) είχε πει επί λέξη τα εξής: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η επιστήμη προχωράει με το πείραμα και ότι το καινούργιο πείραμα αναιρεί το προηγούμενο εύρημα.»

Αυτά, ειπώθηκαν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην χώρα μας και την δυσπιστία των πολιτών ως προς τα σκευάσματα των Big Pharma.

Αν διαβάσει κανείς ξανά την απάντηση θα αντιληφθεί ότι λέει κατάμουτρα στους πολίτες πως είναι τα πειραματόζωα της επιστήμης επιβεβαιώνοντας τους λεγόμενους αντιεμβολιαστές που κάνουν λόγο για μαζικό ιατρικό πείραμα.

Και ο άνθρωπος αυτός που με όσα λέει και κάνει ακυρώνει μόνος του τις διεθνείς συνθήκες που απαγορεύουν τα ιατρικά πειράματα επί των ανθρώπων, όχι μόνο βρίσκεται κάθε μέρα στην τηλεόραση ασκώντας προπαγάνδα αλλά προαλείφεται και για πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Να θυμίσουμε επιπλέον ότι μετά τις φωτιές στην Εύβοια ο κύριος αυτός είχε κάνει λόγο για όχι μεγάλου μεγέθους καταστροφή παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications