Η Θεσσαλονίκη «βράζει» - Οργή για το νέο lockdown στη μισή Ελλάδα: «Είναι ψεύτες»

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στη μισή Ελλάδα με το νέο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση παρά τις διαβεβαιώσεις της ότι δε θα επιβάλει νέα περιοριστικά μέτρα.

Ειδικά στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση έχει φτάσει σε επίπεδα που δύσκολα θα ελεγχθεί από την κυβέρνηση και τα όποια αστυνομικά μέτρα.

Αυτό που καταλογίζουν όλοι είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να ψεύδεται ασυστόλως όταν μιλά για μη επιβολή νέων lockdown και περιοριστικών μέτρων ενώ όλος ο σχεδιασμός της για να καταστείλει το αντικυβερνητικό κύμα επικεντρώνεται στην επιβολή νέων lockdown, έτσι ώστε να περιορίσουν οι πολίτες την κίνησή τους.

Θα αναφέρουμε μόνο μια χαρακτηριστική δήλωση της συζύγου του γνωστού ήπιου ως χαρακτήρα και πολύ αξιόλογου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, που ανέβηκαν μαζί στην συμπρωτεύουσα για να δουλειές που είχαν ήδη κλείσει:

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19.

Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown; Γελοία όντα!».

Ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή τόνισε:

«Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική. Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι, προσπαθούμε να επιβιώσουμe.

«Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε μετράμε 100 άτομα, τι θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications