Κούβελας: «Ούτε αν μας είχε επιτεθεί η Τουρκία δεν θα είχαμε τόσους θανάτους όσους με τις καραντίνες»

Δηλώσεις βόμβα του καθηγητή φαρμακολογίας του ΑΠΘ για την γενοκτόνο πολιτική που ακολουθήθηκε

«Επίθεση να μας είχαν κάνει οι εχθροί του έθνους μας δεν θα μας είχαν κάνει τόσο κακό όσο οι αποτυχημένες πολιτικές που εφαρμόστηκαν»

Αυτά τα συγκλονιστικά μεταξύ άλλων ανέφερε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας εξαπολύοντας επίθεση εναντίον των εμπνευστών των lockdown.

O καθηγητής δήλωσε πως: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια μέτρα που μας κατέστρεψαν οικονομικά και δεν έσωσαν κανένα, καθώς έχουμε από τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο αναλογικά και το κυριότερο μετά την επιδημία έχουμε, εκτός από τον COVID, πεθαίνουν κάθε μήνα 20% παραπάνω άνθρωποι. Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;; Ούτε επίθεση από την Ανατολή να δεχόμασταν. Ο υπουργός Υγείας στην Ιαπωνία, αν του είχε συμβεί αυτό το πράγμα θα έκανε χαρακίρι. Επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και δεν αναζητά κανείς την αιτία. Φταίνε οι παρενέργειες των εμβολίων; ΜΑΛΛΟΝ όχι, σε αυτό το ποσοστό δηλαδή. Φταίει το ότι παραμελήσαμε τα άλλα νοσήματα για τον COVID; Πολύ πιθανό. Φταίει ότι κλείσαμε τα νοσοκομεία, οπότε υποδιαγιγνώσκαμε στα αρχικά στάδια καρκίνους και τώρα αυτοί έφθασαν να εξελιχθούν; Επίσης πολύ πιθανό».

Επιπλέον ο καθηγητής τόνισε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένας δεν συζητάει την αλματώδη αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα.

Υπάρχει άραγε εισαγγελέας στην Ελλάδα να ασχοληθεί με τις ευθύνες όσων επέβαλλαν στον λαό μας αυτή την γενοκτόνο πολιτική; Δεν πρέπει οι κύριοι «ειδικοί» να απολογηθούν για το πως γίνεται να έχουμε τον ίδιο αριθμό θανάτων με την Σουηδία που δεν εφάρμοσε ποτέ Lockdown η μόλις 30% λιγότερους θανάτους από την γειτονική Βουλγαρία που έχει εμβολιάσει μόνο το 20 του πληθυσμού της;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications