Μέτα απο 5 χρόνια ξύπνησαν οι  unboxholics  ότι Facebook θα κάνει αόρατους αυτούς που δήθεν παραβιάζουν τους κανόνες

Απο την σέλιδα των unboxholics που δεν τους έχουμε σε εκτίμηση οχι μονο γιατί ειναι Ελληναρες που ούτε φίλος δεν μπορείς να είσαι με τέτοιου τύπου Νεοέλληνες, αλλά δεν τους έχουμε σε εκτίμηση από τοτε που τους διαφήμισαν στην lifo που μάζευαν λεφτά για την φωτιά στο Μάτι, δεν θα πούμε κατι άλλο περί αυτού:

Το Facebook έχει λάβει σφοδρή κριτική για την παραπληροφόρηση στην πλατφόρμα του, ενώ κατηγορείται πως δεν κάνει αρκετά για να την καταπολεμήσει. Τώρα, παίρνει νέα μέτρα εναντίον αυτών που παραβιάζουν τους κανόνες του με μία επίσημη μορφή shadow banning.

Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να κάνει downrank τα posts που αναρτούν αυτοί που παραβιάζουν τους κανόνες του για να τα βλέπουν όσο το δυνατόν λιγότεροι χρήστες. Συγκεκριμένα, posts σε groups που αναρτώνται από άτομα που έχουν παραβιάσει τους κανόνες του οπουδήποτε στην πλατφόρμα της εταιρίας, ακόμα κι αν έγιναν εκτός group, θα γίνονται downrank. Ο κανόνας ισχύει για κάθε χρήστη που του έχει αφαιρεθεί post τις προηγούμενες 90 ημέρες, ενώ αυτοί που τους έχουν αφαιρεθεί πολλαπλά posts θα έχουν μεγαλύτερη υποβάθμιση της ορατότητας των posts τους.

Αυτό το μέτρο θα βοηθήσει στη μείωση των δυνατοτήτων των χρηστών που παραβιάζουν τους κανόνες μας από το να φτάσει η φωνή τους σε άλλους στις κοινότητές τους και ενισχύει τους υπάρχοντες περιορισμούς για τα μέλη που παραβιάζουν τα Community Standards.

Επιπλέον η εταιρία εισάγει ένα νέο εργαλείο ονόματι “Flagged by Facebook”, το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές ομάδων να ελέγχουν το περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες πριν αφαιρεθεί από την εταιρία, για να βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας να αποφύγουν μία τιμωρία. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να κάνουν ένσταση στο Facebook ή να του ζητήσουν εξήγηση για το λόγο που αποτελεί το εκάστοτε post παραβίαση των κανόνων του.

Το Facebook έχει λάβει σφοδρή κριτική για την παραπληροφόρηση στην πλατφόρμα του από ποιους έχει λάβει σφοδρή κριτική και για τι παραπληροφόρηση λενε??? αυτή που κάνουν οι ιδιοι μεσώ δεκάδων "εγκύρων πηγών" τους? αυτοί με το "παραπληροφόρηση" εννοούν καθε ενοχλητική αλήθεια όμοιος και με το fake news και με το θεωρίες συνωμοσίας... απο αυτους έχει λάβει σφοδρή κριτική :

Για να σας βοηθήσουμε ειναι εβραϊκή σελίδα του παγκοσμίου σιωνισμού απο αυτα που ειναι θεωρίες συνωμοσίας , μεταξυ αλλων το 2017 έγραφαν για δήθεν παραπληροφόρηση Αυστραλών επιστημόνων επειδή έκαναν επιστημονική ερευνά στην Πολωνία εκεί που αυτοί λένε ότι τους είχαν μαζέψει οι "κακοί ναζι" και δεν βγήκαν κανένα στοιχείο , και επειδή η επιστημονική ερευνά δεν συμβάδιζε με το αφήγημα τους και τα ψέματα τους , τους βάφτισαν αντισημίτες και οτι κάνουν "παραπληροφόρηση" μονο κακούς ναζι δεν τους είπαν , και οχι μονο αυτο αλλα κατέβασαν και το σχετικό βιντεο απο το youtube με τα επιστημονικά στοιχειά της ερευνάς..... απο τοτε μάλλον εχουν μανία την Αυστραλία και την ξέσκισαν στα lockdown οπως και την Ελλάδα επειδή ψήφιζαν Χ.Α με νοθείες κανουν εκλογες παντου οι δημοκρατες μέχρι και στην Αμερική έκαναν νοθεία στις τελευταίες εκλογές και δεν θα κάνουν στο ελλαδισταν???.

Παραβιάζουν τους κανόνες του facebook!!! Εκει στους unboxholics προφανώς είστε τα αγαπημένα παιδιά των ελληνόφωνων και δεν σας ενοχλούν γιατι να σας ενοχλήσουν εσάς εξάλλου? και δεν έχετε καταλάβει ότι αυτο γίνεται εδώ και 5 χρόνια (αρκεί να βάλεις καμιά αλήθεια που δεν μπορουν να βγαλουν fake news ) και οτι ειναι μασονικά παραμύθια αυτα περι "Παραβιάζουν τους κανόνες του facebooκ" και πρόφαση για να κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες, αφού όλες οι οι άναρχο-σελίδες τους παραβιάσουν όλους κανονισμούς τους οχι μονο στο faceboook αλλα και τους νομούς τους , επίσης όλες οι έγκυρες πήγες τους κανουν μόνιμα διασπορά ψευδών ειδήσεων διαστρέβλωση της ιστορίας τρομοκρατία και εξαπάτηση ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους και με φωτο , κτλ κτλ .

Μέτα απο 5 χρόνια βγάλτε ότι το facebook παραβιάσει τα προσωπικά δεδομένα και οχι μονο βλέπει τα μήνυμα έξυπνων αλλα κανει και block μηνυμάτων στα κρυφα , δηλαδή δεν πανε πότε στο παραλήπτη αν λες αλήθειες, επίσης αφαιρεί άτομα από σελίδες παράνομα οχι άπλα κανει μόνιμη μηδαμινή απήχηση , και ετσι και καθε μέρα να έχεις 100 νεα like η σελιδα ειναι στάσιμη εδώ και 5-6 χρόνια στο μεταξύ όλες οι δίκες τους βγαίνουν στο facebook χωρίς καν έχεις πατήσει like! έχεις βάρεθει να κάνεις block εβραϊκές σελίδες που ο όχλος θεωρεί οτι ειναι ελληνικές και ανεξάρτητες ... εχει και άλλο : οτι και να βάλεις στο facebook πρώτα το βλέπουν αυτοί και μετα το εμφανίζει το facebook εννοείτε σε ελάχιστους και αν ειναι κάτι ενοχλητικό δεν το βλέπει και κανένας σαν μην το έβαλες καν στο facebook !!!.

Αυτα γίνονται μονο σε ανεξάρτητες σελίδες εδώ και χρόνια, ούτως η άλλως ελάχιστες ειναι ανεξάρτητες όποτε ειναι εύκολη δουλειά για τους αναρχο-σημμορητες τους , επίσης καθε τοσο βγάζουν δηθεν κατι fake news και θεωρίες συνωμοσίας μεσώ ELLINIKA HOAXES για να ειναι μόνιμα στο πορτοκάλι η σελιδα για δυσφήμηση τι και αν αυτα που βγάζουν δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και δηθεν fake news μετα απο μήνες δεν ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας δεκάδες τα παραδείγματα, εν ανάγκη βγάζουν fake news ακομα και αν βάλεις κάτι απο τα κανάλια τους , η σελιδα του καναλιού δεν εχει καμια ενόχληση αλλα εσύ επειδή έβαλες τι είπαν στα κανάλια τους ειναι fake news !και τωρα εμείς πρέπει να το παίξουμε ηλίθιοι να ξεχάσουμε τι εχουν κανει ιστορικά να ξεχάσουμε τι κανουν και στο ίντερνετ, και να πιστέψουμε οτι αυτοι θελουν την υγειά σας γιαυτό κόπτονται να σας τσιμπήσουν (!)θα βγει τωρα κανένας Νεοέλληνας και θα πει ότι ειναι αναγνωρισμένοι οι unboxholics και έχουν εκατομμύρια ακολούθους !! και λοιπόν? και ένας Κρητικαρος youtuber εχει ορδες ακολούθους γιατι άπλα ειναι αραβικής φυλης και αυτούς προωθούν!οχι μονο οι συμμορίτες στο ιντερνετ αλλα και ορδες άλλοι επειδή ειναι ίδιας ρατσας με αυτούς υποστηρίζουν ομοίους τους, και εμείς είχαμε κοσμο καποτε πριν κάνουν πόλεμο οι ελληνόφωνοι και χωρις να βαζουμε ελληνικες σημαιες και αυτα που θελουν να ακουσουν οι μαζες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications