Απειλητικά τηλεφωνήματα λέει ότι δέχθηκε ο Κούγιας για την υπόθεση του Περάματος

«Είναι αδύνατον τους ελιγμούς αυτούς του αυτοκινήτου να τις έκανε ένας 14χρονος», είπε για τον Ρομά που παραδόθηκε ο κ.Κούγιας

Για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, τόσο οι επτά αστυνομικοί, όσο και οι δύο Ρομά που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο στο Πέραμα που είχε ως κατάληξη τον θάνατο ενός 18χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά, μίλησε ο δικηγόρος των επτά Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε και απειλητικά τηλεφωνήματα σχετικά με την υπόθεση, ενώ χαρακτήρισε «έξυπνο ελιγμό» τους ισχυρισμούς του 14χρονου Ρομά ότι αυτός οδηγούσε το κλεμμένο αυτοκίνητο της καταδίωξης.

«Έγινε επιλογή, ένας έξυπνος ελιγμός. Είναι αδύνατον, κατά τους εντολείς μου, τους ελιγμούς αυτούς του αυτοκινήτου να τις έκανε ένας 14χρονος. Οποιοσδήποτε κάτω των 15 ετών δεν έχει ποινική ευθύνη και αντιμετωπίζει μόνο σωφρονιστικά μέτρα. Άρα, ήταν αυτονόητη η απελευθέρωσή του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους επτά αστυνομικούς, ο κ.Κούγιας τόνισε: «Οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί. Ήταν τόσο σκληρή η αντιμετώπισή τους από τους συναδέλφους τους σαν να ήταν κοινοί κακοποιοί, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον εμφανισθέντα ως δήθεν οδηγούντα το αυτοκίνητο».

Απλά πράγματα: Οι άναρχο-συμμορίτες που έχουν βγάλει νόμους στα μέτρα τους και ως συγγενικές άκρως μοχθηρές φυλές του λεγομένου ΓΙΑΧΒΕ με τους γύφτους, έβαλαν ένα γύφτο 14χρονων να πάει και να πει ότι αυτός ηταν ο οδηγός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications