«Κλειδώνουν» και τις Σέρρες - Νέα μέτρα στις «κόκκινες» περιοχές - Στο τραπέζι η απαγόρευση των συναυλιών

Μετά το νέο lockdown που επιβλήθηκε στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, με την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, να εξαντλεί την αυστηρότητά της και αν και διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν θα επιβληθεί νέο κλείδωμα των πολιτών... το έκανε, σειρά φαίνεται να παίρνουν οι Σέρρες.

Η επιτροπή των «ειδικών» προχωρά σε νέες εισηγήσεις για τις «πορτοκαλί» περιοχές και μετά τις πληροφορίες πως λόγω απαγόρευσης της κυκλοφορίας και της μουσικής οι βορειοελλαδίτες πάνε στις Σέρρες για να διασκεδάσουν, το lockdown δείχνει αναπόφευκτο.

Τις εισηγήσεις αυτές θα κάνει η Επιτροπή στη συνεδρίασή της, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι σκόπιμο να ελεγχθεί το φαινόμενο που παρατηρήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν μετά την απαγόρευση μουσικής και κυκλοφορίας από την 1 πμ έως τις 6 π.μ στην Θεσσαλονίκη, πολλοί έφευγαν για τις Σέρρες προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους εκεί, καθώς δεν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα. Άλλοι προορισμοί διασκέδασης είναι η Δράμα και η Καβάλα.

Έτσι, οι «ειδικοί» αναμένεται να εισηγηθούν να μπουν στο «κόκκινο» και οι Σέρρες και παράλληλα να απαγορευτούν οι συναυλίες. Τα όσα συνέβησαν στη συναυλία του Γιάννη Πάριου -όπου αν και μπήκαν μόνο εμβολιασμένοι και σε θέσεις καθημένων, τελικά πολλοί τόλμησαν και σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χορεύουν- προβληματίζουν την επιτροπή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications