«Ελάτε να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, πριν ΠΕΘΑΝΕΤΕ»! «Ανάξιος, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ» του φώναξαν πιστοί! ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έξω από Ιερούς Ναούς στη Π.Ε. Λάρισας λες και δίνουν καραμέλες στους πιστούς . Μεταξύ των άλλων. Εμβόλια γίνονται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, από την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ, με εμβόλιο της Pfizer.

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η φράση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμου, ο οποίος είπε για τους ανεμβολίαστους: «Καλύτερα να έρθουν να εμβολιαστούν, πριν πεθάνουν»!

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

Υπήρξαν και εντάσεις, καθώς πιστοί που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Μητρόπολης, περίμεναν έξω από τον Άγιο Αχίλλειο για να αποδοκιμάσει τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο. Μόλις βγήκε από την εκκλησία, άρχισαν να φωνάζουν «ανάξιος» και «ντροπή σου».

«Τους ευχαριστούμε γιατί μας προσέφεραν ισχυρή διαφήμιση, κυρίως διότι αποκάλυψαν στους πολλούς ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν και πόσο μπορούμε να τους παίρνουμε σοβαρά υπόψιν», δήλωσε με διάθεση ειρωνείας ο κ. Ιερώνυμος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications