«Εγκαταλείψτε την ιδέα ότι έχετε ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες» – ΒΙΝΤΕΟ

Τώρα που οι λαοί εμβολιάζονται και πείθονται από το παγκόσμιο καθεστώς ότι “θα πάρουν τη ζωή τους πίσω”, ένα από τα κύρια πρόσωπα της κορωνοχούντας, ο λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι, ήρθε να τους υπενθυμίσει κάτι πολύ βασικό.

Σε ένα “διαδικτυακό τετ α τετ” που είχε με Καναδούς φοιτητές το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος λοιμωξιολόγος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους εν Ελλάδι “ειδικούς”, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που μοιραία καταπατώνται τα τελευταία δύο χρόνια (βλ. υποχρεωτικότητες, lockdown κ.α.).

Με αρκετή δόση θράσους, ο ίδιος σημείωσε κατά λέξη τα εξής απίστευτα:

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να εκτιμήσουν οι άνθρωποι είναι ότι πράγματι έχετε προσωπικές ελευθερίες για τον εαυτό σας και θα πρέπει να τις ελέγχετε, ΑΛΛΑ είστε μέλος της κοινωνίας. Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς, ειδικά στο πλαίσιο μιας πανδημίας που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, πρέπει να το κοιτάξει και να πει ότι έρχεται μια στιγμή που πρέπει να εγκαταλείψει αυτό που θεωρεί ατομικό του δικαίωμα (!!!!) δηλαδή να πάρει μία δική του απόφαση για το μεγαλύτερο καλό της κοινωνίας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications