«Το εμβόλιο της Pfizer με έστειλε στο νοσοκομείο» καταγγέλλει 30χρονη εκπαιδευτικός(video)

Έπαθε μυοκαρδίτιδα μετά τη δεύτερη δόση - Ύπαρχουν και άλλοι νέοι στον ίδιο θάλαμο αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά, λέει η Μαρίζα Προβατά

Μόλις λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση της Pfizer, η 30χρονη εκπαιδευτικός Μαρίζα Προβατά κατέληξε να νοσηλεύεται στην εντατική με μυοκαρδίτιδα. Η νεαρή γυναίκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι ενώ η ίδια πήγε απευθείας στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο στέρνο και δύσπνοια, οι γιατροί την καθησύχασαν και της είπαν να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού ως νέα σε ηλικία δεν κινδυνεύει από τις σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου. Μια ημέρα μετά, η 30χρονη πήγε ξανά στο νοσοκομείο και μετά από καρδιολογική εξέταση, διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε ΜΕΘ.

Η 30χρονη καταγγέλλει ότι στον ίδιο θάλαμο με εκείνη νοσηλεύονται και άλλα νεαρά άτομα με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους, γεγονός το οποίο δεν προβάλλεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα όπως αναφέρει, το υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες.

Oι αναρτήσεις της μέσα από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα
«Καλημέρα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Αυτό που φοβούνται όλοι μην τους συμβεί όταν έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας του κορωνοϊού, όπως το χαρακτηρίζουν, εγώ το έπαθα από το εμβόλιο της pfizer.

Την Τρίτη 28/9 κάνω τη δεύτερη δόση. Το ίδιο βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έχω υψηλό πυρετό και όντας σε μία ξένη πόλη μόνη μου (αναπληρώτρια γαρ) δεν είχα τη δύναμη να πάω στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη πια, εφόσον είχα μόνο δέκατα, πήγα στο νοσοκομείο για να τους αναφέρω τον έντονο πόνο που ένιωθα στο στέρνο και τη δύσπνοια. Θεώρησα ότι απέκτησα κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα επειδή είχα πάντα τάσεις άσθματος. Μου είπαν δεν έχεις πρόβλημα με το αναπνευστικό και ενώ υπήρχαν κάποιες ανησυχητικές τιμές στις εξετάσεις αίματος, θεώρησαν πως μπορώ να αποχωρήσω εφόσον είμαι νέα και δεν θα μπορούσα να έχω μεγάλες επιπλοκές λόγω του εμβολίου.

Την επόμενη μέρα πήγα ξανά με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία για επανεξέταση. Η τροπονίνη από 68 είχε φτάσει στα 215. Ο καρδιολόγος είπε κατευθείαν ότι έπαθα ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ από το Pfizer και έγινε αμέσως εισαγωγή. Το ίδιο βράδυ μόλις βρέθηκε ελεύθερο ασθενοφόρο διακομίστηκα από τη Λιβαδειά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είμαστε 10 άτομα στον ίδιο θάλαμο και οι τρεις είμαστε ίδια περίπτωση. Άλλη μία κοπέλα στην ηλικία μου και ένας άντρας λίγο μεγαλύτερος. Αυτό τι ποσοστό είναι; Ποιοι θα μάθουν για μας; Πόσοι έμαθαν για τους προηγούμενους; Πώς προκύπτουν τελοσπάντων αυτές οι στατιστικές και τα ποσοστά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον κορωνοϊό και από το εμβόλιο;; Αν εμείς οι τρεις είχαμε κοβιντ θα είχε βουίξει ο τόπος ότι νοσηλεύονται νέα άτομα. Τώρα δεν θα το πει κανείς….

Το γνωστοποιώ και παροτρύνω όλους όσους έρχονται στην ίδια θέση ή έχουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ενημέρωση είναι το παν! Μην μπερδεύετε την υγεία με πολιτικά ζητήματα, γιατί στα νοσοκομεία αυτό κάνουν. Δείτε καθαρά τι συμβαίνει και ενημερώστε τον κόσμο πρώτα για σας και ύστερα για τους δικούς σας. Έχουμε λογική κ κρίση αρκεί να έχουμε σωστά δεδομένα στα χέρια μας.

Υ.Γ. οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έφεραν πολλούς εκπαιδευτικούς στο σημείο του εμβολιασμού.
Υ.Γ. το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες. Μηδέν χρήματα και μηδέν προϋπηρεσία για μένα μετά το δεκαπενθήμερο» καταλήγει η νεαρή κοπέλα στην πρώτη της ανάρτηση ενώ μετά από μια ημέρα, η ίδια με νέα ανάρτηση αναφέρει ότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί αλλά ότι το έκανε μετά από πιέσεις προκειμένου να μην χάσει την δουλειά της.

«ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που δεν κόλλησα COVID για να μπω στη ΜΕΘ. Πήγα έκανα το εμβόλιο κ μπήκα από μόνη μου. 👋👋 Ναι της Pfizer. Όχι δεν ήθελα να πάω αλλά είμαι εκπαιδευτικός κ δέχομαι πιέσεις. Ναι από το κράτος. Το ίδιο κράτος που τώρα θα με βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών. Χωρίς χρήματα κ χωρίς να μετράει η προϋπηρεσία μου. Σας ευχαριστώ!! Εγώ φέρθηκα υπεύθυνα όπως θέλατε αλλά εσείς…..

Μα φυσικά! Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα για να πάρω άδεια για ΜΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ και κολλήσω COVID. Ούτε έχω μικρά παιδιά για να πάρω ειδικού σκοπού. Κ δεν είμαι σε ειδική κατηγορία ώστε να κάνω τηλεκπαίδευση απ’το σπίτι μου κ να πληρώνομαι. Οπότε ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ. Τόσες τροπολογίες κ άδειες…..για να μην πάθει κάποιος κοβιντ, ενώ για τ εμβόλιο που οι ΙΔΙΟΙ σε βάζουν να κάνεις έχεις μόνο 15 μέρες κ μετά τίποτα….. αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!!

Το σημαντικό φυσικά είναι να βγω από δω υγιής. Αλλά γιατί να μείνω χωρίς χρήματα κ χωρίς μόρια για του χρόνου; Γιατί να κινδύνεψω να μείνω κ άνεργη του χρόνου; Έκανα κάτι λάθος; Ναι ….τους άκουσα. Λες κ ήθελαν το καλό μου. Σα χάνος την πάτησα.

Υ.Γ. μην ξεχάσετε να ακούτε τους φίλους σας που σας λένε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.
Υ.Γ. 2) ΤΡΕΞΤΕ για 💉💉 να σωθείτε κ να σώσετε κ τους άλλους. Μη σας λένε ότι έχετε κ ΧΑΜΗΛΟ IQ…..κ είστε αμόρφωτοι που δεν εμπιστεύεστε την επιστήμη. Αυτοί οι μορφωμένοι λοιπόν που μας πιπιλάνε το μυαλό κ ξαφνικά έγιναν ιδιοφυίες, δε γνωρίζουν ότι εδώ μέσα είμαι με άλλους δύο νεότατους ανθρώπους από την ίδια αιτιολογία. Κ δε θα το μάθουν γτ κανείς δε θα το πει. Κ είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ που πιστεύουν ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό που τους προβάλλουν. Αυτό τα λέει όλα.

Κ δε λέω ότι ο κορωνοϊός δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος αλλά λέω ότι το παίζουν όλοι έξυπνοι με ψεύτικα στοιχεία που τα περνάνε για αληθινά. Περαστικά σε μένα αλλά περαστικά και σε σας!!! Stay safe» καταλήγει στην δεύτερη ανάρτησή της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications