Καταγγελία γερουσιαστή:Το FactCheck.org χρηματοδοτείται από το λόμπυ των εμβολίων -Σε ποιους ανήκουν ολα αυτά ξέρει?

Αυτό καταγγέλλει ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Thomas Massie (αριστερά στην φωτό) σε σχετική του ανάρτηση:

«Δεν υπάρχει τίποτα για να δείτε εδώ.

Πρώην διευθυντής του CDC είναι τώρα CEO ενός ιδρύματος το οποίο χρηματοδοτεί το FactCheck.org το οποίο ασχολείται με θέματα επαλήθευσης ειδήσεων για τα εμβόλια.

Περίπου το 15% του κεφαλαίου του ιδρύματος προέρχεται από την J&J.

Να είστε καλά εάν νομίζετε ότι το FactCheck.org είναι μια αμερόληπτη πηγή πληροφοριών αναφορικά με τα εμβόλια»

To FactCheck.org είναι εταίρος του Facebook και τα άρθρα του έχουν ως στόχο την λογοκρισία εκείνων που στέκονται επικριτικά απέναντι στα εμβόλια.

Σε μια εικόνα που ανάρτησε ο Αμερικανός γερουσιαστής και που προέρχεται από το Factcheck.org αναφέρεται ότι είναι ένα πρόγραμμα SciCheck “COVID-19/Vaccination και ότι η δημιουργία έγινε δυνατή μέσω δωρεάς από το ίδρυμα Robert Wood Johnson Foundation με πόσο που ανέρχεται στα 53.501 $.

Το SciCheck είναι ένα τμήμα του FactCheck το οποίο όπως λέει «επικεντρώνεται αποκλειστικά στα ψευδή και παραπλανητικά δημοσιεύματα και ισχυρισμούς που γίνονται από διάφορους για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη».

Το SciCheck χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Robert Wood Johnson Foundation (RWJF).

O CEO του RWJF, από όπου προέρχονται και τα σχετικά κεφάλαια είναι από τον Απρίλιο του 2017 ο Richard E. Besser ο οποίος προηγουμένως ήταν ο διευθυντής του αμερικανικού CDC, ο αντίστοιχος ΕΟΔΥ της Ελλάδας.

5 χρόνια πίσω ειναι άλλα οι μάζες ειναι 10 χρόνια πίσω (!) μονο που λόμπυ των εμβολίων και το ιουδαϊκό λόμπυ ειναι ένα και το αυτό! και όλες αυτές οι δήθεν FactCheck σε ολο το κόσμο ειναι άναρχο-κομμουνιστές και άναρχο-πράκτορες που καθοδιγουνται απο ιουδαίους τι να βγάζουν fake news θεωρίες συνωμοσίας κτλ στο ελλαδιστάν μάλιστα τους βαζουν να συκοφαντούν ενοχλητικούς και να κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες όπως στην δικιά μας το 2016,και δεν χρειάζεται να δεις απο ποιους έχουν χρηματοδότηση ειναι φανερό αυτα που βγάζουν δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και δηθεν fake news καθώς και οι ορδές άναρχο-troll σε αυτές ιουδαϊκών αληθινών εγκληματικών οργανώσεων που σχολιάζουν δηθεν ως άσχετοι ακομα και με ψεύτικα προφίλ και χλευάζουν τους πάντες.Ενδεικτικά ελληνόφωνος πίσω απο σελίδα facebook που όμως σχολίαζε ως προφίλ σύχναζε στα Ελληνικά Hoaxes και αδελφή της σελιδα ελληνικός βόθρος που έκλεισαν το 2020 :

Το ότι δεν έχουν βγάλει ένα δικό τους αληθινό fake news που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες κατα της Χ.Α προφανώς δεν κανει εντύπωση σε κανέναν, ούτε τα χιλιάδες ιστορικά ψέματα για "κακούς ναζι" μάλιστα στην εγκυρη πηγή τους wikipedia γράφουν μέχρι και ότι ηταν προπαγάνδα των ναζι οι ορδες Μογγόλων κομμουνιστών ενώ υπάρχουν και φώτο με Μογγόλους μέσα στο Βερολίνο , οι μάζες δεν καταλαβαίνουν το άδικο και το κακό βλέποντας τους να λένε τερατώδες ψέματα για τους εχθρούς τους εδώ δεν ειναι άπλα θέμα Χ.Α αλλα θέμα κακού , δεν τους ενδιαφέρει καν το δίκαιο επειδή περισσότεροι ειναι δογματικοί ηλίθιοι και μοχθηροί και οι ίδιοι και υποστηρίζουν τα κόμματα τους , και τωρα στην θέση της Χ.Α ειναι όλοι οι γιατροί που λένε το δίκαιο και το σωστό και οχι μονο, το κακό που επι σειρά ετών τους έλεγε για κακούς φασίστες τερατώδες ψέματα και του πατούσαν like τώρα τους κτύπησε την πόρτα για να τους μπολιάσει όλους ... υποστηρίζεις μαντάμ και μεσιε κομμουνιστικα ψέματα ως δεδομένα διάβαζες ως αξιόπιστες σελίδες δεκάδες δίκες τους και πίστευες ότι σου λένε τα ΜΜΕ τους αδιαφορώντας για τα πάντα επειδή δεν σε αφορούσαν και τώρα που σε άφορα ξύπνησες μετα από τοσο καιρό ότι λένε ψέματα για τα εμβόλια δηλαδή τόσα χρόνια σου έλεγαν την αλήθεια ?? η μήπως έχει πάρει το μέρος του κακού και δεν το ξέρεις ? για δε τι ωραίες φώτο βάζουν ξεχειλίζουν αγάπη τα προφίλ τους !!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications