Μήνυση από δεκάδες πολίτες κατά Κ.Μητσοτάκη και «ειδικών»: «Επέβαλαν πειραματικά εμβόλια τα οποία οδήγησαν στον θάνατο»

Μήνυση κατά της κυβέρνησης και των «ειδικών» κατέθεσαν προχθές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας 82 κάτοικοι της Λάρισας που διαφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Οι πολίτες κατέθεσαν μήνυση για «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτων προσώπων».

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά 15 μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου (παρότι μεσολάβησε ανασχηματισμός) όπως επίσης και κατά 7 μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων (Σωτήρη Τσιόδρα, Αθηνάς Λινού, Νίκου Σύψα κ.α.).

Επίσης στρέφεται και κατά «των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».

EudraVigilance: 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό μόνο στην ΕΕ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.176.130.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications