Γάκης για την ομολογία της Pfizer: «Κατάλαβαν τι έγινε με την άδεια του CDC και προσφεύγουν κατά της υποχρεωτικότητας»

Στην κυνική ομολογία της Pfizer ότι το εμβόλιο το οποίο χορηγεί στους πολίτες δεν είναι αυτό το οποίο πήρε άδεια από τον CDC, αλλά κάποιο παρόμοιο αναφέρθηκε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του.

H ανάρτηση του

«ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ CDC ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ… ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ , ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ…

Στην ανάρτηση μου, στις 28 Αυγούστου 2020, ξεκαθάριζα ότι το CDC εξέδωσε δύο άδειες για το συγκεκριμένο εμβόλιο:

-Μία πλήρη άδεια για το εμβόλιο που κυκλοφορεί με το όνομα Comirnaty της εταιρείας ΒionTech για τους άνω των 16 ετών (και προσωρινή άδειας επείγουσας χρήσης -EUA για τα 12-15). (Το Comirnaty όμως δεν κυκλοφορεί σε όλες τις ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη δεδομένου ότι η BionTech είναι Γερμανική). Απλά , το CDC, αδειοδότησε ένα εμβόλιο για…εμάς!!!

-Μια παράταση της αδείας επείγουσας χρήσης -EUA, για το εμβόλιο της Pfizer για τους 16 και άνω και νέα EUA για τα παιδιά 12-15 ετών.
Βγήκαν τότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και τα media και πανηγύριζαν για την πλήρη άδεια!!! Για ποιά άδεια όμως; Για την αδειοδότηση του εμβολίου εκτός των ΗΠΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ που η Κυβέρνηση Μπάιντεν επιχειρεί να επιβάλλει στον Στρατό, εργαζόμενους κλπ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Την είδηση μετέδωσε το The Epoch Times, διεθνώς, και το άριστα ενημερωμένο ProNews στην Ελλάδα, από όπου την είδα, έκπληκτος!
Μάλιστα η ίδια η Pfizer παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν δόσεις του Corminaty, ακόμη, στις ΗΠΑ και ότι θα αρχίσουν να φθάνουν τον
Νοέμβριο!

Και οι νομικοί λένε, ότι άσχετα αν είναι το ίδιο σκεύασμα, νομικά είναι διαφορετικό
Χρειάστηκαν 1,5 μήνα για να αντιληφθούν αυτό που έγραψα για να κατασιγάσω την δημόσια διαμάχη που είχε ξεσπάσει στην Ελλάδα, αν είχε πάρει άδεια το εμβόλιο ή όχι. Στις ΗΠΑ το είχε εντοπίσει ταχύτατα ο Δρ Malone και άλλοι γνώστες των διαδικασιών αδειοδότησης του FDA, οι φωνές τους όμως κατεπνίγησαν…

Αλήθεια, ποιος είναι έγκυρος κύριοι διώκτες και λασπολόγοι;»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications