Μέτά τις τηλεοπτικές «δίκες» ήρθε και η αυστηροποίηση των ελέγχων

Νέα εγκύκλιος από την κυβέρνηση σχετικά με το πως πρέπει να διενεργούνται τα rapid test στα ΚΤΕΛ και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Όπως αναφέρει η νέα εγκύκλιος ο έλεγχος του αρνητικού rapid test γίνεται τόσο κατά την έκδοση του εισιτηρίου όσο και στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.

Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος τήρησης των υποχρεώσεων των επιβαινόντων σε οχήματα των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και του Σιδηροδρόμου, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00», λαμβάνει χώρα με επίδειξη εκ των επιβατών, των εγγράφων πλήρωσης των προϋποθέσεων ταξιδιού (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και διαγνωστικά τεστ) καθώς και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο κλπ):

• στους υπεύθυνους διαχείρισης των τερματικών σταθμών ΚΤΕΛ (προσωπικό) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία.
• στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.
• στα όργανα ελέγχου

Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται μια ημέρα μετά τις τηλεοπτικές δίκες που στήθηκαν στα κανάλια σχετικά με τους υποτιθέμενους ελλείπείς ελέγχους των αρχών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications