«Φίμωσαν» βουλευτή γιατί αναφέρθηκε σε φάρμακα κατά του Covid-19! και οι παρανοήσεις από ραγιάδες για την δημοκρατία

Το λάθος να μιλήσει... για την ιβερμεκτίνη έκανε ο Αυστραλός φιλελεύθερος βουλευτής της Νέας Νότιας Ουαλίας Κρεγκ Κέλι κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Λάθος γιατί μόλις αναφέρθηκε στην ιβερμεκτίνη και στο εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για τον κορωνοϊό αμέσως του έκοψαν τον λόγο, γιατί μάλλον και οι Αυστραλοί πιστεύουν τα ίδια με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Κρεγκ Κέλι ξεκίνησε την ομιλία του συζητώντας μια τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας (Industry Innovation and Science Australia).

«Πρώτον, θα ήθελα να σημειώσω σε όποιον μας παρακολουθεί, ότι μιλάω στο αυστραλιανό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο και η ομιλία μου εδώ προστατεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Νόμο περί Προνομίων, ο οποίος ανάγεται στο Βρετανικό νομοσχέδιο δικαιωμάτων του 1688. Έχω την ελευθερία του λόγου να πω αυτό που πρόκειται να πω», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, το Κοινοβούλιο διέκοψε σύντομα τον Κέλι μόλις ανέπτυξε την έρευνα για την ιβερμεκτίνη, την οποία δεν δέχεται ο δυτικός κόσμος ως «φάρμακο» κατά του Covid-19, παρά το γεγονός πως υπάρχουν έρευνες περί της αποτελεσματικότητάς της , υποστηρίζοντας ότι το θέμα αυτό είναι «εκτός των ζητημάτων του Σώματος».

«Πρέπει να αστειεύεσαι», απάντησε ο Κέλι: «Πρέπει σοβαρά να με κοροϊδεύεις!»

Ραγιαδες νεολληνες οτι διαστρέβλωση κάνουν οι συμμορίτες του Γιαχβέ το κάνουν δεδομένο : "η δημοκρατία διολισθαίνει σε τυραννία, όπως ακριβώς είχε προβλέψει αιώνες πριν ο Σωκράτης".

Ενώ αυτο το είπε για την βασίλεια που ειναι το καλύτερο πολίτευμα κατα τον Σωκράτη απλα ελεγε μπορει να μετατραπει σε τυραννία, ουδέμια σχέση με την δημοκράτια που αναφερουν οι ραγιαδες νεολληνες που το πολιτεία το έκαναν ψευδώς δημοκρατία ,σαν μην φτάνουν αυτα ο Σωκράτης αναφέρει για Βασιλιά αριστοκρατία και τιμοκρατία που ειναι το χειρότερο και που μετατρέπεται σε δημοκρατία ακόμα πιο χειρωτερό.Αυτό το χειρότερο πήραν οι εκλεκτοί του Γιαχβέ και το εφάρμοσαν στην Αρχαία Αθηνά και εκφύλισαν τα πάντα οπως και κίνησαν και δολοφόνησαν τους μύστες , οπού δημοκρατία = Εκλεκτοί του Γιαχβέ .

Δηλαδή οχι μονο καυχιούνται για το χειρότερο πολίτευμα αλλα το θεωρούν ότι ειναι των αρχαιων οι ραγιάδες επειδή άπλα το αναφέρουν οι αρχαίοι ως το χειρότερο όλων και ως παρακλάδι της τιμοκρατίας, τι να περιμένεις απο ραγιαδες νεολληνες που το παίζουν φωστήρες παντογνώστες και σούπερ ντουμπερ δηθεν απόγονοι αρχαίων ενώ τα μισά που λένε ειναι τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες που ειναι ο στρατός κτηνώδες βάρβαρων των εκλεκτών του Γιαχβέ σαν αυτούς που ειχαν στην αρχαία Αθηνά και κυνηγούσαν όσους δεν δέχονταν την δημοκρατία .... Αφαιρέθηκε κείμενο για να μπει στο facebook επειδή οι συμμορίτες τσεκάρουν οτι βάζουμε και θα κανουν μηδαμινή απήχηση , το κείμενο συνεχεία θα μπει σε άλλο post στις 10 το βράδυ..Προσοχή ειναι για λίγους και σαφώς για μη goim !περιεχέι και screenshot απο μασονικη σελιδα για το τι λενε περί δημοκρατίας οι ελληνόφωνοι (και οχι μονο) αυτα που ξερουν οι λίγοι δηλαδή αλλα ειναι αλλιως να τα λένε και μονοί τους! αυτο γίνεται για το δουν μονο οι φίλοι της σελιδιας καθώς δεν θα μπει καν στο facebook καθώς καταρρίπτει το matrix πολλών ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications