Φαρσαλινός: «Η τρομοκρατία με τα παιδιά θα έπρεπε να διώκεται από τον Ποινικό Κώδικα -Τα τεστ δεν διαγιγνώσκουν νόσο»

Ο γιατρός αναφέρθηκε στην «τρομοκρατία», όπως την χαρακτήρισε, των «ειδικών» με τα παιδιά τονίζοντας: «Τα παιδιά να νοσήσουν, βεβαίως, γιατί να μην νοσήσουν; Έχουν νοσήσει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες, γνωρίζουμε περίπου 80.000, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια.

Θυμίζουμε πέρσι υπήρχαν μελέτες στην Γερμανία πως υποεκτιμούσαν τον αριθμό των παιδιών που είχαν προσβληθεί από τον παιδιών κατά 6 με 7 φορές και εμείς έχουμε καταγεγραμμένα περίπου 80.000 παιδιά, σκεφτείτε πόσα μπορεί να είναι. Θα νοσήσουν πολλά παιδιά, όπως νοσούν κάθε χρόνο πολλαπλώς από κοινά κρυολογήματα, έχουμε δηλαδή εκατομμύρια κοινά κρυολογήματα κάθε χρόνο γιατί τα παιδιά κάνουν 2-3, έως και 6-7 απλά κοινά επεισόδια κοινού κρυολογήματος. Αυτό θα συμβεί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι: Θα έχουμε παιδιά που θα κάνουν σοβαρή νόσο; Θα έχουμε παιδιά που θα καταλήξουν σε ΜΕΘ και θα πεθάνουν; Μέχρι σήμερα έχουμε τρεις θανάτους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα παιδί διασωληνωμένο και έχουμε 3 θανάτους σε 1,5 χρόνο. Αυτό καθορίζει τον απόλυτο κίνδυνο, ο οποίος προφανώς είναι διαφορετικός για το κάθε παιδί, διαφορετικός για υγιή παιδιά, διαφορετικός για παιδιά που έχουν συννοσηρότητες και αυτό θα σκεφτεί ο γονέας για να αποφασίσει, χωρίς τις τρομοκρατίες που ακούμε κάθε μέρα στα κανάλια, εάν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του παιδιού του.

Αυτού του τύπου η τρομοκρατία θα έπρεπε να διώκεται με το καινούργιο άρθρο του Ποινικού Κώδικα, ως fake news. Δεν έχετε ακούσει που λένε πως το 1/3 των παιδιών που θα νοσήσει με μετάλλαξη Δέλτα καταλήγει σε ΜΕΘ; Ποιο fake news δεν υπάρχει! Στις ΗΠΑ μελέτες λένε πως ακόμα και το 40% των παιδιών διεγνωσμένα ως Covid που νοσηλεύονται η διάγνωση στον ιό ήταν τυχαίο εύρημα, δηλαδή έγινε απλά γιατί έγινε έλεγχος, για άλλο λόγο βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Αντιλαμβάνεστε γιατί συζητάμε;»

Ο Κ.Φαρσαλινός μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» μίλησε και για τα τεστ τονίζοντας: «Υπάρχει διαστρέβλωση των ιατρικών όρων, τα διαγνωστικά τεστ, είτε είναι rapid, είτε PCR, δεν διαγιγνώσκουν την νόσο, αλλά προσβολή από τον ιό και μάλιστα γενετικό υλικό του ιού, κομμάτι του δηλαδή. Νόσος διαγιγνώσκεται όταν έχεις θετικό τεστ και έχει αντίστοιχα συμπτώματα. Η νόσος Covid δεν κάνει κάταγμα στο πόδι, δεν κάνει ως πρώτη κλινική εκδήλωση εγκεφαλική αιμορραγία, όπως αναφέρθηκε. Τα τεστ δεν διαγιγνώσκουν νόσο, αλλά ιό, ούτε αυτό δεν γίνεται κατανοητό από επιστήμονες».

Ο Κ.Φαρσαλινός μίλησε επίσης και για τους... γνωστούς «ειδικούς»: «Οι άνθρωποι που μας έλεγαν να θυσιάσουμε το Πάσχα του 2020 για να έχουμε καλοκαίρι, στη συνέχεια τα Χριστούγεννα 2020 για να κάνουμε Πάσχα, στη συνέχεια το Πάσχα για να έχουμε καλοκαίρι κτλ. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν οι αυτοί που μας έλεγαν ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμοι, που μας έλεγαν ότι τελειώνει η πανδημία γιατί τον Μάρτιο του 2020 είχαμε ένα επιτυχημένο lockdown, αν και ο ιός δεν ήρθε στην Ελλάδα, ότι τελειώνουμε με το lockdown του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου που κράτησε μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ότι θα είχαμε τεράστια έκρηξη κρουσμάτων τα Θεοφάνια γι' αυτό δεν πρέπει να βγει ο κόσμος σε εξωτερικό χώρο, οι άνθρωποι που μας έλεγαν ότι τον Αύγουστο θα έχουμε 8.000 κρούσματα, 20.000 κρούσματα την ημέρα, έχουν γραφτεί πριν 1-2 μήνες αυτά.

Τα ξεχνάμε! Οι ίδιοι άνθρωποι που συνεχώς αποτυγχάνουν! Είναι αστείο μετά από 19 μήνες "επιτυχημένης", όπως μας λένε εκείνοι να λέμε, συζητάμε σήμερα για lockdown και συζητάμε για επιτυχημένη διαχείριση όταν σε 1-2 μέρες ξεπερνάμε σε θανάτους Covid την Σουηδία, της "δολοφόνου" Σουηδία, που χλεύαζαν και χαρακτήριζαν τους επιστήμονες και την κυβέρνηση ως "δολοφόνους"».

Επίσης μίλησε και για την τρίτη δόση τονίζοντας πως «για την τρίτη δόση δεν έχει δώσει άδεια ούτε ο ΕΜΑ, ούτε ο ΕΟΦ, εδώ τίθεται θέμα νομιμότητας ποιος έχει την ευθύνη που χορηγείται ένα σκεύασμα χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications