Ελληνόφωνοι μεσώ Παγώνη απαγόρευσαν παρέλαση  της 28η Οκτωβρίου - Παρελάσεις ΜΟΝΟ για αυτούς και τα  μιάσματα τους

Σε μια συζήτηση με άλλον μύστη είπαμε για την κατάσταση που επικρατεί εις στο ίντερνετ οχι μονο που ελληνόφωνοι μισάνθρωποι μεσώ κομμουνιστικών μιασμάτων (αυτών που τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια ως άκρως επικινδύνους για την ίδια την κοινωνία αλλα οι μάζες νομίζουν ότι ειναι δήθεν ιδεολογία ) ελέγχουν τον ίντερνετ μέχρι τι post θα βλεπουν οι μαζες στο facebook, και έχουν δεκάδες έγκυρες πήγες όλες στην πρώτη θέση, αλλα και πόσο πίσω ειναι οι φερόμενοι πατριώτες του internet τύπου Νεοέλληνες που δεν ανήκουν στο γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος (αυτό που έσφαζαν οι προηγούμενοι ), το μυαλό τους δεν πάει παρακάτω, και δεν καταλαβαίνουν τίποτα και παρασυρουν τους πάντες στο επίπεδο τους, έχουν το θράσος μαλιστα να λενε τα ίδια με τους ελληνόφωνους και τα μιασματα τους για "κακούς ναζι" όταν δεν ειναι ούτε μια τρίχα απο αυτούς επειδή νοητικά και πνευματικά ειναι 2000 χρόνια πίσω,αλλα καρπώνονται την τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει ακόμα οι μηχανές στα αυτοκίνητα τους Γερμανική εφεύρεση ειναι (!) επειδή ηταν ένα μέρος που είχε λίγες εισβολές απο βάρβαρους διαχρονικά και είχε μείνει το πιο καθαρό μέρος της Ευρώπης οπού υπήρχε το original Ευρωπαϊκό γένος έως το 1945, γιαυτό οι ελληνόφωνοι έκαναν πόλεμο σε αυτή την σελίδα πριν 4-5 χρόνια οπως σε καμια άλλη στο Ελλαδιστάν για να μην ξυπνήσουν οι μάζες και καταλάβουν τα αυτονόητα που ειναι μπροστά στην μούρη τους και μετα παπαγαλίζουν μασονικές φράσεις για δηθεν θεωρίες συνωμοσίας , σχετική εικόνα εις στο τέλος ....

Η Ματίνα Παγώνη, αφού απαγόρευσε τα Χριστούγεννα τις προηγούμενες ημέρες, έκανε ξανά την τηλεοπτική της εμφάνιση, απαγορεύοντας αυτή τη φορά τις παρελάσεις και τους εορτασμούς για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου και αντί γι' αυτό... να γίνουν εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες!

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ, καθώς η Μ.Παγώνη ζήτησε να μην παρελάσουν οι Έλληνες για την 28η Οκτωβρίου, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν και όχι απλά να εμβολιαστούν, αλλά να το κάνουν και έξω από τις εκκλησίες!

Αλήθεια, αφού θέλει να στείλει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού (δεκτό) γιατί δεν λέει απλώς να πάνε οι πολίτες να εμβολιαστούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά επιμένει στο να πάνε να εμβολιαστούν έξω από τις εκκλησίες;

«Μα με γεμάτες ΜΕΘ θα γίνουν γιορτές και παρελάσεις; Με μέτρα τα πάντα! Δεν χρειάζεται παρελάσεις. Τι μπορεί να γίνει; Στις 26 Οκτωβρίου στου Αγίου Δημητρίου να πάνε συνεργεία εμβολιασμού έξω από τις εκκλησίες», είπε χαρακτηριστικά η Μ.Παγώνη.

Η Μ.Παγώνη είπε επίσης για τις παρελάσεις και τις γιορτές: «Δεν πρέπει να γίνουν. Μην ξεχνάτε τι έγινε πέρυσι 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η παρέλαση δεν είναι την ώρα μόνο που περνάνε, πρέπει να καταλάβετε ότι μαζεύονται όλοι μαζί».

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ είπε επίσης πως «ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για τους πάντες, διότι μέχρι στιγμής 31/10 φεύγουν όλοι οι επικουρικοί από τα νοσοκομεία».Πρότεινε πως στα σχολεία τον χειμώνα πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.«Τώρα ακούγεται πολύ ακραίο, όμως πρέπει ανά μία ώρα να ανοίγουν τα παράθυρα και η μάσκα εννοείται απαραίτητη».

Είναι σαν βλέπεις δεντρό αλλα οχι το δάσος οπού βρίσκεται το δεντρό, η άλλη βάζει θέμα που άφορα καθαρά τα ερπετά και δεν έχει ιδέα ότι θέμα έχει σχέση με αυτό , και αν ρωτήσεις 1 εκατομμύριο άτομα γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσιστής ακριβώς την εποχη που έγιναν οι πρωτες μοριακές αναλύσεις απο τους "κακούς" ουδείς ξέρει να απαντήσει ενώ καθε μέρα ακούν αυτήν μασονική λέξη ταμπέλα,ένας εισαγγελέας να μας εξηγήσει με τι κριτήριο έβγαλαν νομούς πάνω σε μια μασονικη φράση εφόσον δεν έχουν ιδέα γιατι την έβγαλαν ούτε καν φτάνει η νοημοσύνη τους (ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!) υπάρχει????

Αυτά βλέπουν και οι "θεοί" (τα κοσμικά αδέλφια) και λενε αυτοί εκεί στην Γη ειναι τόσο πίσω πνευματικά και ηθικά που δεν έχει νόημα να τους βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε τα φίδια? ας τους γλεντήσουν τα ερπετά, και μόλις εξαλείψουν τους τελευταίους απόγονους μας εις στην Γη θα ειναι ώρα της Νέμεσις για τις αλλες φυλές που έχουν πάρει το μέρος των ερπετών και θα εξαφανιστούν απο προσώπου Γης μαζί με τις δογματικές τους ηλιθιότητες για να δημιουργηθεί απο την αρχή ο υλικός παράδεισος ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications