Τι άτομα βλέπουν ακόμα τηλεόραση? ιδού: «Έβλεπα το ΣΚΑΪ, το δικό σας», είπε πολίτης γίδι μιλώντας στο Mega! (video)

Το Mega (αυτό που επι δεκαετίες έκανε πλύση εγκεφάλου στα παντα) έκανε ρεπορτάζ από τη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στη Φώφη Γεννηματά και η δημοσιογράφος πήγε να ρωτήσει έναν πολίτη από αυτούς που περίμεναν στην ουρά, για το πώς έμαθε για τον θάνατο .

Μα το Γιαχβέ συγγενής τους ηταν? η μήπως ειναι πληρωμένοι να πάνε έκει για να δέσει το γλυκό και καλα ότι όλη η Ελλάδα ειναι στο πόδι ?? και το σενάριο θα έλεγε οτι θα πηγαίναν του ΣΚΑΪ να ρωτήσουν δήθεν άσχετο πολίτη (τα κλασικά που κάνουν οι συμμορίτες δηθεν άσχετοι πολίτες δηθεν άσχετοι σχολιαστές δήθεν ανεξάρτητοι οργανισμοί που ελέγχουν τα δήθεν fake news και τα σχετικά ) , αλλα τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν να πανε του ΣΚΑΪ και έστειλαν το MEGA αλλα ξεχάσαν να αλλάξουν το ποίημα που ειχαν δώσει στον γερο?

«Ήμουν στο σπίτι μου και έβλεπα ένα κανάλι, το ΣΚΑΪ το δικό σας και ακούω την είδηση. ‘Έφυγε η Φώφη’. Λέω ποια Φώφη; Ταράχτηκα, δεν κατάλαβα, δεν συνειδητοποίησα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, δεν το πίστευα, λέω λάθος θα έχει γίνει. Σοκαρίστηκα».

Λες και μιλάει για καμιά συγγενής του ο τυπος πρέπει να παίζει θέατρο ,και ειναι τοσο γίδι που δεν κατάλαβε καν ότι ηταν του MEGA πάρα το γεγονός οτι το γραφει και πάνω στο μικρόφωνο, κατι τέτοιους μειωμένης νοημοσύνης μαζεύουν οι συμμορίτες .

Απίστευτο θέατρο απο τους συμμορίτες και τις έγκυρες πήγες τους τα κανάλια τους και ορδές υποχείρια τους που εχουν την απαίτηση να προσκυνούν όλοι κάποια που ειχαν βάλει πρόεδρο σε ενα κόμμα τους, και ορδές συμμετέχουν σε αυτή την παράνοια οπως σε τόσες αλλες εδώ και πολλά χρόνια,και ύστερα απορούν για τα lockdown όταν έχουν κάνει σε πληθώρα άλλων θεμάτων τα παρανοϊκά κανόνα και εντελώς φυσιολογικά :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications