Κατσαρίνη: Οι κακοποιητές στην αρχή σου λένε πως αγαπάνε, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ-Το ίδιο κάνουν και κάποιοι άλλοι μαντάμ!  vid

Τοσο κοντά στην πήγη του κακου μα τοσο μακριά στο να καταλάβουν τι γίνεται...για την ιστορια ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχουν οι διεθνείς συμμορίτες όλα για το κάλο σας τα κάνουν! αλλα αυτα ειναι πολύ πίσω για όσους εχουν πάει στην πηγή του κακού!

Ένα μυστήριο ηταν αυτο γιατί δεν καταλαβαίνουν το κακό και το μοχθηρό ακομα και αυτοι που ειναι το αντίθετο του κακού και έπρεπε να το βλέπουν από χιλιόμετρα μακριά, τελικά η λύση το μυστηρίου βρέθηκε :

Έχουν συνηθίσει το κακό από μικρά και δεν το βλέπουν ως διαφορετικό, αν φύγει απο την κοινωνία ένα μεγάλο διάστημα ένα άτομο της θετικής πλευράς που ειναι ανάμεσα σε ορδές μοχθηρούς σπορά του κακού, goim, βάρβαρους και δεν συμμαζεύεται ειναι σαν ανοίγει την πόρτα του Matrix και να βγαίνει από αυτό, και μετα την κάθαρση ξανα μπει σε αυτη την κοινωνία που ηταν πριν, λόγω οτι εχει φύγει απο αυτη και μετα θα ξανα μπει απότομα τοτε θα δει σε τι κτηνώδες ύπουλο και μοχθηρό κόσμο ζούσε , και πως ακομα και αυτοι που θεωρούσε νορμάλ άτομα μπορεί να ειναι αδίσταχτοι υποκριτές που ξεχωρίζει η μοχθηρή φύση τους ακομα και στο ίντερνετ απο τον τρόπο που γράφουν και τι λένε , αυτός ειναι ο βασικός λόγος που οι μάζες διαβάζουν μοχθηρούς άναρχο-συμμορίτες και δεν καταλαβαίνουν ότι ειναι ειναι σαν διαβαζουν και να υποστηρίζουν τον ίδιο τον σατανά οπως ξερουν το κακό!μιλάμε πάντα για άτομα πουν έχουν πνεύμα του φωτός , γιατι οι μοχθηροί δεν θα δουν καμια διάφορα στους ομοίους τους ...

Μια άλλη είχε βγει παλιότερα και έλεγε για το πόσο μοχθηρά και ύπουλα της φέρθηκε κάποιος όλο το story, πριν καν να πει τι ηταν αυτός κατάλαβες τι ηταν και την φύση του, αυτη η γυναικά δεν είχε ιδέα ότι ηταν με έναν που έχει θανάσιμο φυλετικό μίσος στο γένος που ανήκει αλλα αυτή νομίζει οτι ειναι άπλα Ελληνίδα (!), σαν μην φτάνουν αυτα ηταν σαν πηγαίνει με τον Σατανά τον ίδιο, και επίσης ότι ειναι φύση αδύνατο να αγαπούν άνθρωπο αυτοι οι μισάνθρωποι και ζευγαρωνουν με γυναικες αφου τις μετατρέπουν σε υποχείρια τους ελάχιστες ξεφεύγουν, μονο και μονο για αναπαραγουν την φυλη τους και εδώ πάμε σε αλλα που εχουν σχέση με εξωγήινους που ειναι εχθροί του γνησίου ανθρωπίνου γένους (!) από αυτούς που δεν υπάρχουν ενώ ήδη κυκλοφορούν ανάμεσα σας.

Τι να κάτσεις να πεις τωρα σε αυτήν στο κατώτερο επίπεδο που έχει πέσει και να της βγάλεις απο το μυαλό ολα αυτα που την έμαθαν για να μένει σε κατώτερο νοητικό επίπεδο και να ελέγχεται ? πως η αίτια που έπαθε όλα αυτά και η πηγή του κακού ειναι πέραν απο αυτα που έχει φανταστεί και ένας λόγος παραπάνω επειδή ανήκει σε συγκεκριμένο γένος και οι εν λόγω μισάνθρωποι την βλέπουν ως εχθρό που πρέπει να την μετατρέψουν σε υποχείριο τους ωστε να μην αποκτησει ποτε το γνώθι σαυτόν, με καθε τρόπο ? δεν μπορώ να διδάξω τίποτα σε κανέναν πέραν από το να σκέφτεται έλεγε ο Πλάτων,και αυτό ειναι το βασικό πρόβλημα,γιαυτό δεν εχουν καταλάβει τι γίνεται και άπλα βλέπουν τα αποτελέσματα του κακού και οχι την πηγή και την αίτια , και βγαίνει ο καθε άσχετος που οτι ξέρει ειναι απο τα σχολεια και απο έγκυρες πήγες τους καθώς ο ίδιος ειναι ανίκανος να μάθει κάτι απο μόνος του χωρίς καν έχει καμιά σχέση με τέτοια θέματα και σου λέει για θεωρίες συνωμοσίας οπως τον έχουν μάθει να λέει (οι ίδιοι μισάνθρωποι) για ότι δεν του έμαθαν αυτοι και ειναι πέραν απο την νοημοσύνη του .

«Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται να σου πουν ότι “στο τέλος της σχέσης μας παίζει να σε στραγγαλίσω”. Ξεκινάνε λατρεύοντας, είναι πιο δοτικοί άνθρωποι, σου λένε ότι σε αγαπάνε πάρα πολύ νωρίς… Όταν δεν ικανοποιούνται, αρχίζουν να σε μειώνουν και μόλις δουν ότι δεν καταφέρνουν να μειώσουν, απειλούν. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να απειλήσουν, παρακαλάνε, και αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό, σε λατρεύουν. Και παίζουν εναλλάξ με αυτά τα χαρτιά», πρόσθεσε.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά. Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, πάνω στο θυμό του. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι “εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα», υποστήριξε επίσης η Χρύσα Κατσαρίνη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Χρύσα μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε λέγοντας: «Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications