«Ε, ΡΕ @@@@@2 που θέλετε!» ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Δημ. Γιαννακόπουλου για το διαχωρισμό εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων.

Ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε σε νέο μήνυμα που ανέβασε με αφορμή την έναρξη των μέτρων "ελευθερίας" μόνο για τους εμβολιασμένους.

"Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους μες στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουνε. Ε, ρε @@@@ που θέλετε" λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανήρτησε!

Αφού δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν ότι οι ίδιοι που τους λένε ψέματα για τα παντα ειναι πίσω απο ολα αυτα, ειναι αδύνατο κάποιοι λένε ψέματα για τα πάντα μεσώ εγκύρων πηγών τους ΜΜΕ σχολεία κτλ να θέλουν το κάλο τους,ειναι σαν λένε ότι αυτοί που δίνουν εντολες σε facebook google για να κάνουν κακό σε ανεξάρτητες σελίδες και να προωθούν δίκες τους 4 χρόνια τώρα θέλουν το κάλο του όχλου, οι ιδιοι που έφεραν την λεγόμενη οικονομική κρίση λαθρο κτλ .

Και ορδές ακόμα και τώρα που έδιωξαν τον Μπογδάνο από την κομμουνιστική ΝΔ νομιζουν οτι ειναι δηθεν διαφορετικό κόμμα απο το ΣΥΡΙΖΑ ενώ ανήκει στους ίδιους που ανήκουν ολα τα μαρξιστικά κόμματα.

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλα με την αντίληψη των πολλών, γιαυτό και γίνονται όλα αυτά εκ του ασφαλούς,ειναι δυνατόν να βγαίνουν και να λενε ηλιθιότητες πέραν καθε έννοιας λογικής και οι μάζες να τα κανουν δεδομένα επειδή άπλα έτσι είδαν σε έγκυρες πήγες τους που πήραν και φανερά δις να λενε ψέματα και στα ΜΜΕ, και να ακυρώνουν την ίδια την λογική ? και όμως ειναι! η παράνοια της παράνοιας επικρατεί εδώ και χρόνια άπλα τώρα φάνηκε σε πολλούς , σε βρίζουν κιόλας αν τους πεις και τίποτα και σε κοιτάνε λες και είσαι εσύ ο παράλογος .....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications