1000 ευρώ πρόστιμο γιατί ήθελε να διασκεδάσει - Η αστυνομία στο κυνήγι των νέων τρομοκρατών

Και την ίδια ώρα το οργανωμένο έγκλημα μαζι με δεκαδες αληθινές εγκληματικές οργανώσεις antifa κομμουνιστων αλωνίζει και οι ανεμβολίαστοι αλλοδαποί βολτάρουν ελεύθερα παντού..

Το ανελέητο κυνήγι των διωκτικών αρχών προς τους νέους τρομοκράτες - δηλαδή τους ανεμβολίαστους - συνεχίζεται εντατικά μετά και τα πρόσφατα σόου στα κανάλια όπου οι παρουσιαστές σε ρόλο εισαγγελέων κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες απειλώντας τους.

Έτσι αφού πήραν γραμμή από τα κανάλια, τα λαγωνικά του υπουργείου, ξαμολήθηκαν για να ανακαλύψουν κάποιον τρομοκράτη ανεμβολίαστο πριν αυτός παρεισφρήσει στα απαγορευμένα άδυτα της νυχτερινής διασκέδασης.

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, συνελήφθη μια νεαρή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιατί προσπάθησε να περάσει σε νυχτερινό κέντρο με δανεικό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Κατά την απολογία της, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι ήθελε να βγει για διασκέδαση και πως είχε κάνει προηγουμένως rapid test. Της επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 1000 ευρώ ! Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, σε περίπτωση μη καταβολής της παραπάνω χρηματικής ποινής, προβλέπεται φυλάκιση 3 μηνών, με τριετή αναστολή !

Η αστυνομία, την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα αλωνίζει με τις δολοφονίες ανάμεσα σε συμμορίες του υποκόσμου να έχουν ξεπεράσει και το Σικάγο της ποτοαπαγόρευσης, ασχολείται, κατόπιν εντολών της κυβέρνησης, με τους σούπερ εγκληματίες ανεμβολίαστους. Και φυσικά μόνο με τους Έλληνες ανεμβολίαστους γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει με τις χιλιάδες των αλλοδαπών- μουσουλμανικής προελεύσεως κυρίως- που βολτάρουν ανενόχλητοι σε όλα τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και άλλων πόλεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications