Σέρρες: Ο εμβολιασμένος επιχειρηματίας Θ.Αραμπατζής πέθανε (λένε) από Covid-19

Το νέο αφήγημα των σχιζοφρενών που και επίσημα στην ψυχολογία ηταν σχιζοφρενείς μέχρι το 70 που το άλλαξαν , ειναι οτι πεθαίνουν από Covid-19 ακομα και αυτοί που έχουν κάνει τα εμβόλια τους , ποιος θα σκεφτεί τότε ποιος ο λόγος να το κάνεις με τετοια μαζική πλύση εγκεφάλου? εδώ δεν έχουν σκεφτεί 80 χρόνια πως και γιατί έβγαλαν την λέξη "ρατσιστής" και νομοθέτησαν κιόλας πάνω σε αυτό (σας θυμίζει κάτι?) ..

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Αραμπατζής, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής κατέληξε μετά τη "μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό" ετσι λένε, αν και ο ίδιος ήταν διπλά εμβολιασμένος. Ο επιχειρηματίας ήταν 62 ετών και νοσηλευόταν εδώ και έναν μήνα στο Νοσοκομείο Σερρών.

Αυτός βεβαίως δεν είναι ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου "από κορωνοϊό", παρόλο οι «ειδικοί» μέχρι σήμερα διαβεβαιώνουν ότι πεθαίνουν σχεδόν μόνο ανεμβολίαστοι.

Προσφάτως ένας ακόμη επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν 57 ετών από την Κοζάνη και ήταν επίσης πλήρως εμβολιασμένος, ενώ και ένας 32χρονος εμβολιασμένος πέθανε στη Λάρισα.

Ποιος ήταν ο Θ.Αραμπατζής

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής ήταν πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή είναι ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications