Κάποιος μπούλης ονόματι Σαρηγιάννης: Αν δεν πάρουμε νέα μέτρα 5000 κρούσματα την μέρα τον Νοέμβριο.. -Και λοιπόν?

Παρέλαση κάνουν από τα κανάλια τους ορδές υποχείρια τους που εμφανίζονται ως καθηγητές για να φαίνονται ότι έχουν κύρος στα ζωντανά που βλέπουν ακόμα τηλεόραση, το πως μπήκαν καθηγητές και με τι προσόντα αυτοί που λένε ακριβώς τα ίδια με τους άναρχο-κομμουνιστες που καθοδιγουνται απο τους εκλεκτούς του Γιαχβέ ουδείς γνωρίζει

Και ουδείς δεν θα προσέξει ότι αυτός ο τύπος μιλάει για ένα θέμα που ουδεμιά σχέση έχει (τι σχεση η Περιβαλλοντική Μηχανική? ) λέγοντας ασυναρτησίες απειλές και fake news αλλα δεν τον ενοχλουν τα φιλαρακια του στα ellhnika Hoaxnes που βγαζουν fake αλήθειες, λες και τα κρούσματα (μαζί με τα fake ) ειναι θάνατοι, όλοι οι ψευδό-ειδικοι που εμφανίζονται οχι μονο λενε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες αλλα δεν έχουν καμιά αληθινή ερευνά και καμιά αληθινή μελέτη ότι τους λενε οι συμμορίτες λένε, αφου κανένας δεν ζήτησε αποδείξεις για τα λεγάμενα τους , μάλιστα οι περισσότεροι ουδεμιά σχέση έχουν ουτε καν γιατροι ειναι και απο μασονικές σχόλες τους έβαλαν απευθείας καθηγητές βλεπε ελληφωνο Μοσια , γιατι οι μάζες εχουν μάθει απο τα σχολεια να ακούνε οτι λεει ο καθηγητής το αν ο καθηγητής τους λέει ασυναρτησίες χωρίς κανένα στοιχείο και αν ειναι άναρχο-κομμουνιστης δεν του άφορα :

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, επέμεινε πως πρέπει και οι νέοι να εμβολιαστούν γρήγορα....

Επεσήμανε, επίσης, πως και οι γονείς πρέπει να πάνε τα παιδιά τους να εμβολιαστούν. «Ακόμα η πανδημία κινείται. Πρέπει να δράσουμε όπως μπορούμε», ξεκαθάρισε, ενώ ανέφερε ότι αναμένεται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων, με τα μέτρα που ισχύουν τώρα.

«Μέσα στο Νοέμβριο θα φτάσουμε 5.000 κρούσματα την ημέρα, αν δεν πάρουμε νέα μέτρα», τόνισε ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, εκτίμησε ότι τα νούμερα αυτά δεν θα ισχύσουν, γιατί στο ενδιάμεσο θα ληφθούν μέτρα.

Στην περίπτωση, όμως, που αυξηθούν τόσο πολύ τα κρούσματα θα δούμε μεγαλύτερη πίεση στις ΜΕΘ και περισσότερους θανάτους, γι’ αυτό «πρέπει να το προλάβουμε». Ο καθηγητής είπε πως από 25 Οκτωβρίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια αυξητική πορεία.

Τέλος, πρότεινε να αυξηθούν τα τεστ που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να μπορούν να σταματούν νωρίτερα τις εστίες διασποράς του ιού.

Μακριά απο τα goim που διαβαζουν αυτές τις σελίδες των Εκλεκτων του ΓΙΑΧΒΕ που έχουν δωσει εντολη ηδη απο το 2017 στην google να βγάζει στην πρώτη θέση όλες τις έγκυρες πήγες τους έτσι και να εξαφανίζει ανεξάρτητες εντέλως δημοκρατικά αλλα θελουν το καλο σας :

Το Πρώτο θέμα δεν ηταν αλλα έγινε και επειδή τους έκανε νερά ο Θέμος λέγοντας υπέρ Χ.Α τον έστειλαν αδιάβαστο με καρκίνο για ευχαριστώ που άφηνε ελληνόφωνους να γράφουν κομμουνιστικες προπαγανδες και για αυγά του φιδιού και να διαφημίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους τύπου gazzeta lifo, καθημερινή Μηχανή του Χρόνου κτλ κτλ καθώς δεν έφτανε η δωρεάν προώθηση απο google facebook. Μάλιστα κάποιος δημοσιογραφος στην Αμερική τωρα ανακάλυψε οτι εξαφανίζουν απο τα αποτελέσματα αναζήτησης οποιοιδήποτε αναφορά για θανάτους απο εμβόλια τους εντελώς δημοκρατικά ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications