Η ιστορία τou Dina Sanichar αποδεικνύει πως πολλοί δεν ειναι άνθρωποι αλλά δίποδα

Το ότι πολλοι συμπεριφερονται ως άνθρωποι επειδή μεγάλωσαν με ανθρώπους δεν τους κάνει ανθρώπους, πολλοί έχουν ζωώδες πνεύματα και νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι ενώ τόσο η συμπεριφορά τους όσο και η νοημοσύνη τους δεν εχει διάφορα απο τα ζώα (goim) , και αυτό ειναι φανερό από πληθώρα στοιχείων,συμπεριλαμβανομένου την ανύπαρκτη λογική και απο το γεγονός ότι εκπαιδεύονται ακριβώς όπως τα ζώα πως να σκέφτονται και πως να ζουν, δίποδα όπως έλεγαν οι αρχαίοι καθώς άνθρωπος θεωρούνται μονο όσοι έχουν ηθική και ανώτερες πνευματικές αρετές και νοημοσύνη.

Το βιβλίο του Άγγλου συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ που εκδόθηκε το 1893. Περιείχε αρκετές «Ινδικές ιστορίες», οι περισσότερες από αυτές για το αγόρι Mowgli, που μεγάλωσε σε μια αγέλη λύκων.

Έγραψε αυτές τις ιστορίες από μερικά πραγματικά γεγονότα όταν βρέθηκαν άγρια παιδιά στα δάση της Ινδίας τον 19ο αιώνα, μεγαλωμένα στο περιβάλλον των ζώων.

Μία από τις δημοφιλείς περιπτώσεις που ειναι το κύριο πρωτότυπο του Mowgli ήταν ένα άγριο αγόρι με το όνομα Dina Sanichar,το οποίο βρέθηκε στο δάσος σε μια οικογένεια λύκων το 1867.

Τον Φεβρουάριο του 1867, μια ομάδα κυνηγών διέσχιζαν τη πυκνή ζούγκλα στην περιοχή Bulandshehr, στο Uttar Pradesh της Ινδίας, όταν παρατήρησαν μια αγέλη λύκων να μπαίνουν σε μια σπηλιά. Εκείνη την εποχή σε αυτήν την περιοχή, οι επιθέσεις λύκων σε χωριά ήταν πολύ συχνές και οι κυνηγοί αποφάσισαν να εξοντώσουν τους λύκους.

Επινόησαν ένα σχέδιο θα άναβαν μια μεγάλη φωτιά στην δεύτερη έξοδο αυτής της σπηλιάς για να γεμίσουν καπνό την σπηλιά και οι λύκοι θα έβγαιναν έξω από την κύρια είσοδο. Έτσι έκαναν και όταν οι λύκοι άρχισαν να τρέχουν έξω από τη σπηλιά, τους πυροβόλησαν έναν έναν. Όταν είχαν σκοτώσει όλους τους λύκους, ξαφνικά ακούστηκαν παράξενοι ήχοι σαν βήχα στη σπηλιά, οι οποίοι σίγουρα δεν μπορούσαν να προέρχονται από κάποιον λύκο.

Έγινε αμέσως σαφές ότι αυτό που βγήκε απο την σπηλιά δεν ήταν λύκος. Έμοιαζε με ένα αρσενικό παιδί ηλικίας 5-6 ετών, το οποίο ήταν χωρίς ρούχα, βρώμικο και έτρεχε με τα τέσσερα, γρυλίζοντας στους ανθρώπους.

Στην αρχή, δεν μπορούσαν να το πιάσουν το αγόρι αφού ήταν τόσο επιθετικό όσο ένας άγριος λύκος. Δάγκωνε όποιον τον πλησίαζε,αργότερα που κουραστικέ έπεσε στο έδαφος δίπλα σε έναν από τους νεκρούς λύκους σαν να πενθούσε. Όταν οι κυνηγοί τον άρπαξαν, το αγόρι άρχισε να αντιστέκεται ξανά, αλλά ήταν πιο δυνατοί. Τον έδεσαν και τον πήγαν στο ορφανοτροφείο Sikandra Mission στην πόλη Άγρα, όπου του δόθηκε το όνομα Dina Sanichar. Η τοπική λέξη "Sanichar" σημαίνει "Κυριακή", ήταν εκείνη την ημέρα που τον έπιασαν οι κυνηγοί.

Του δόθηκε ένα δωμάτιο και υποτίθεται ότι θα συνέχιζε να ζει σε ένα ορφανοτροφείο όπως κάθε συνηθισμένο ορφανό. Ωστόσο, το παιδί συνέχισε να κινείται μόνο στα τέσσερα και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και να κατανοήσει την ανθρώπινη ομιλία. Απαντούσε σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με ουρλιαχτό. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι αυτό το αγόρι πρέπει να είχε εγκαταλειφθεί στο δάσος, όπου οι λύκοι έγιναν η οικογένεια γι 'αυτόν. Οι εργαζόμενοι στο ορφανοτροφείο προσπάθησαν να κάνουν αγόρι άνθρωπο χωρίς αποτέλεσμα. Πρώτον, το αγόρι στην αρχή αρνήθηκε φορέσει ρούχα, ξεσκίζοντάς τα από το σώμα του όποτε του τα φορούσαν. Επίσης δεν έτρωγε παρά μόνο ωμό κρέας, αρνούμενο οποιαδήποτε άλλη τροφή του προσφερόταν και δεν έδειξε σημάδια φυσιολογικής ανθρώπινης συναισθηματικής έκφρασης, όπως χαμόγελο ή γέλιο.

Όσο και να προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να του διδάξουν να μιλάει, δεν μπορούσε να θυμηθεί ούτε τα πιο απλά λόγια, αν και έδειξε κάποια σημάδια ευφυΐας που ξεπερνούσαν εκείνα ενός απλού λύκου και τελικά έμαθε να πίνει νερό από φλιτζάνι. Ένας ιεραπόστολος ονόματι Έρχαρντ είπε ότι το παιδί συμπεριφέρεται σαν ηλίθιο, αλλά μερικές φορές δείχνει σημάδια λογικής και μερικές φορές δείχνει να καταλαβαίνει .

Αν και με την πάροδο του χρόνου έγινε λιγότερο επιθετική και πιο υπάκουο, ο Sanichar δεν έδειξε καμία επιθυμία να πλησιάσει κανένα άτομο γύρω του. Οι περίεργες αλλαγές στη συμπεριφορά του ήρθαν όταν ένα άλλο άγριο παιδί, που βρέθηκε στο δάσος, μεταφέρθηκε στο ίδιο ορφανοτροφείο. Αυτά τα δύο άγρια παιδιά έγιναν γρήγορα φίλοι περπατούσαν στα τέσσερα μαζί και κοιμόντουσαν μαζί την νύχτα. Ο Sanichar δίδαξε ακόμη και ένα άλλο παιδί πώς να χρησιμοποιεί ένα ποτήρι. Ωστόσο, το δεύτερο αγόρι ήταν πολύ άρρωστο και πέθανε. Αυτό ηταν ένα μεγάλο σοκ για το Dina Sanichar που ούρλιαζε από θλίψη για μέρες, για πρώτη έδειξε ανθρωπινό συναίσθημα εκτός από θυμό και φόβο.

Οι ιεραπόστολοι συνέχισαν να προσπαθούν να διδάξουν αυτό το αγόρι να είναι άνθρωπος, αλλά η πρόοδος ήταν αργή ή μηδαμινή . Τελικά του έμαθαν σε κάποιο βαθμό την ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως να τρώει από ένα πιάτο με ένα κουτάλι, και κατάφεραν να τον κάνουν να φορέσει ρούχα και να περπατήσει όρθια. Για σχεδόν 20 χρόνια που πέρασε μεταξύ των ανθρώπων, ο Sanichar συνέχισε να προτιμά το ωμό κρέας από όλα τα διαθέσιμα τρόφιμα και δεν μπόρεσε ποτέ να μάθει να μιλάει, να διαβάζει και να γράφει. Έδειξε μια στοιχειώδη κατανόηση ορισμένων απλών λέξεων και φράσεων και ήταν επίσης πολύ εθισμένο στο κάπνισμα. Αρκετές σωζόμενες φωτογραφίες δείχνουν μια φιγούρα με άγρια μάτια, το σώμα του παραμορφωμένο, σαν να μην καταλαβαίνει πώς να βρίσκεται σωστά σε αυτό. Τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού ενισχύουν την αγριότητά του. Πέθανε από φυματίωση το 1895.

Τι καταλαβαίνουν οι πολλοί από αυτή την ιστορια ? προφανώς τίποτα ούτε καν τους περνάει από το μυαλό ότι πολλά άτομα γύρο τους η ακόμα και οι ίδιοι δεν έχουν καμιά διάφορα με αυτόν (goim) δεν έχουν αντίληψη και φαινομενικά ειναι "άνθρωποι " γιατι άπλα έτσι έμαθαν από μικρά .. Το θέμα εχει και αλλες προεκτάσεις γιατι εκτός απο αυτα τα goim στην Γη ειναι και τα ερπετά ! θα πει κάποιος έξυπνος όλοι άνθρωποι είμαστε που ειναι τα ερπετά? εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε ? με την αντίληψη που έχετε οι περισσότεροι δεν πρόκειται να τα δείτε ποτέ των ποτών!!! άσε που ξεπερνάει την αντίληψη και την νοημοσύνη σας ! την λέξη ρατσιστής όμως την ξέρετε όλοι έτσι? το γιατί την έβγαλαν και πότε αναρωτήθηκε κανένας? προφανώς και οχι,εδω οι μάζες θεωρούν φυσιολογικους ανθρώπους τα άναρχο-ορκ και ότι δηθεν ειναι ιδεολογία και πρασινα αλογα, και δεν καταλαβαινουν ούτε τα goim άφου έχουν πέσει στο επίπεδο τους ζωντας μαζι με αυτά από μικρά πως θα καταλάβουν τα ερπετά? δεν φτάνει που δεν ξέρουν αλλα δεν σκεφτονται καν.. γιαυτό την έβγαλαν για να βαζουν τα αυγά του φιδιού σε γυναίκες και να εξαπλώνεται η φυλη τους μαζί να εξαπλώνονται και τα goim υπηρέτες τους, αφου χωρίς αυτά δεν μπόρουν να κάνουν τιποτα, γεγονός ειναι οτι πολλοί δηλώνουν ερευνητές και δεν βλέπουν καν αυτα που ειναι μπροστά τους και φυσικά ούτε καν αληθινή ιστορία ξέρουν καθώς ολα συνδέονται μεταξύ τους, άλλοι το παίζουν έξυπνοι και λενε για ερπετά επειδή το είπε κάποιος και οι ίδιοι οχι άπλα δεν εχουν ιδέα για τίποτα , αλλα δεν καταλαβαινουν καν το μέγεθος της συνωμοσίας και νομιζουν ότι μεταμορφώνονται κάποιοι σε ερπετά και οτι ειναι κρυμμένοι, ενώ ειναι ανάμεσα τους και έχουν ακόμα και facebook (!) και αυτά καθοδηγούν αυτα τα άναρχο-ορκ με δείκτη νοημοσύνης άγριου ζώου ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications