Καμίνια: Στο Αστυνομικό Τμήμα εκπαιδευτικοί επειδή αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο σε μαθητή

Στο αστυνομικό Τμήμα, ύστερα από μήνυση κατέληξαν τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Καμινίων καθώς την περασμένη Τρίτη οι τελευταίοι αρνήθηκαν την είσοδο στο σχολείο σε μαθητή ο οποίος δεν διέθετε… self-test.

Με την γνωστοποίηση της άρνησης των καθηγητών να επιτρέψουν την είσοδο στην τάξη του παιδιού, ο γονέας του κατέθεσε μήνυση κατά των καθηγητών με αποτέλεσμα περιπολικό της Αστυνομίας να φτάσει στο σχολείο και ζητώντας, όπως και προβλέπεται από το νόμο, από τους εκπαιδευτικούς να μπουν μέσα σε αυτό, ώστε να τούς οδηγήσει στο Τμήμα, όπου έδωσαν πολύωρη κατάθεση.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρονται τα εξής:

«Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications