Παγώνη: Λέει ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας και ξεκαρδίζεται στα γέλια (βίντεο)

Άναυδοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη στον ΣΚΑΪ, που γελούσε ενώ ανέφερε ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας.

Χωρίς καμία αιδώ, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τι μας περιμένει, δήλωσε ότι πρέπει να περάσει ένα 20ημερο μετά το άνοιγμα των σχολείων προκειμένου να δούμε την πορεία του ιού, παραδέχτηκε ότι έρχονται «δύσκολα» το επόμενο διάστημα και ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

Ναι κι όμως, τη στιγμή που η χώρα μετράει 40 νεκρούς τη μέρα, με την πορεία του εμβολιασμού να έχει ανακοπεί και την κυβέρνηση να επικεντρώνεται μόνο στην τιμωρία όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα, η Ματίνα Παγώνη πεθαίνει στα γέλια εριστικά.

Έτσι θα γελάνε και οι " φιλοί της" οταν της λένε να βγει και να πει αυτό να πει το αλλό χωρίς καν να ειναι είδικοι οι ίδιοι, (όπως δεν ειναι και η ίδια απλα λέει ότι της πουν εντόλες εκτελεί) και θα γέλανε όλοι μάζι , και ξέχαστηκε φαινέται ότι ειναι στο αέρα και επρεπε να το παίζει σόβαρη και οχι όπως ειναι με τους συμμορήτες που γελανε με το σάτανικο χαμογελο,όταν θα λένε πχ σήμερα θα βγεις και θα πεις τόσα κρούσματα λες και τα κρούσματα ειναι θάνατοι και αυτοί θα τρομάζουν και θα τρέχουν να κάνουν το μπόλι μας μουαχαχαχα! …

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications