Στην χώρα των μοχθηρών  τεκνών του κακού  :Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θοδωράκη

Σε μια άλλη χώρα μόνο στην ιδέα ότι ήταν στο ΚΚΕ και στο κομμουνισμό δεν του έδινε κανένας σημασία, άλλα στην χώρα που υπάρχει ακόμα επίσημα κομμουνιστικό κόμμα τι να περιμένεις? τουλάχιστον σε άλλες χώρες ειναι κρυφό-κομμουνιστικά αριστερά κόμματα και οχι φανερά κομμουνιστικά .Μια βόλτα αν κάνεις θα βρεις εκατοντάδες υπηρέτες του κακού, γιατί άπλα από αυτό έχουν προέλευση , κοινός είναι οι ίδιοι σπορά του κακού στην Γη, φαντάσου και να μην ήταν καθαρό το "ελληνικό" DNA όπως λένε (ψευδώς ) οι έγκυρες πήγες τους και διάφοροι κοιμισμένοι τουλάχιστον οι μισοί στο Ελλαδιστάν ειναι σημιτικές φυλές και ίδιας ράτσας με λαθρο... κομμουνιστής γνησίου ευρωπαϊκού γένους δεν υπάρχει ούτε για δείγμα .

Στο δια ταύτα : εδώ προσκυνούν έναν κομμουνιστή που το έπαιζε πατριώτης όπως δεκάδες άλλοι όμοιοι του , δεν έχει νόημα να εξηγείς τι είναι ο κομμουνισμός και οι ορδές υποστηριχτές του με δείκτη νοημοσύνης σκύλου άλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί σαν τα αφεντικά τους..

Από το 2014 έκαναν πόλεμο σε σελίδες που έβαζαν ιστορικές αλήθειες για τις θηριωδίες των λεγόμενων κομμουνιστών/Τζιχαντιστών και ποιοι είναι πίσω από αυτούς πλέον δεν έχει νόημα τα λες αφού οχι μονό στα σχολειά διδάσκονται κομμουνιστική ψεύτικη ιστορία, άλλα εκατομμύρια έχουν πάρει το μέρος τους , και στο ίντερνετ διαβάζουν δεκάδες κομμουνιστικες σελίδες για πατριωτικές, πλέον όποιος βγει και πει τα αυτονόητα είναι ο κακός.

Μια επανεκκίνηση του πλανήτη (όχι η δικιά τους ) είναι η μονή σωτηρία, εφόσον τα 2/3 του πληθυσμού είναι και οι ίδιοι μοχθηροί σαν τους κομμουνιστέ, αν δεν ταίριαζαν, δεν θα συμπεθεριάζανε, κοινός οι ίδιοι οι φίλοι τους, τα παιδιά τους οι γυναίκες τους, οι άντρες τους, κτλ ειναι antifa (η εξέλιξη των αναρχο-κομμουνιστών υπηρετών του κάκου), και μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους, , κοιτάζοντας την αληθινή ιστορία διαπιστώνεις οτι οι διεθνές συμμορίτες (που είναι πίσω από αυτά τα ορκ ) κατέκτησαν τα πάντα γιατί όλοι οι άλλοι δεν ήταν τοσο κακοί και μοχθηροί όσο είναι αυτοί και το εκμεταλλεύτηκαν αυτό έκτος ότι έχουν ορδές βάρβαρες και μοχθηρές φυλές να τους υπηρετούν , άσχετα που παντού παρουσιάζουν όλους τους άλλους ως κακούς και ως "σατανάδες" και αυτοί είναι πάντα τα "αθώα θύματα"ενώ αυτοί κάνουν σατανικές τελετές )...

Θα πει κάποιος έξυπνος ότι έχουν εξαπατηθεί δεν ξέρουν κτλ κτλ κτλ, οχι μαντάμ και μεσιε έχεις εξαπατηθεί γιατί δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις την αλήθεια, και είσαι ανίκανος να δεις το δίκαιο και το σωστό γιατί προφανώς δεν είσαι ο ίδιος δίκαιος, και ζεις σε ένα κατώτερο ζωώδες επίπεδο στο μικρόκοσμο σου , με τα σήμερα αποτελέσματα, γιατί άπλα το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού είναι ένα μάτσο πρόβατα , όταν σκέφτεσαι ως πρόβατο ως πρόβατο σε βλέπουν και τώρα ήρθε η ώρα της σφαγής,η εποχή της πληρωμής , ή εποχή της αμαρτίας κατά τους συμμορίτες (έτσι έλεγαν το 2017 σε μια άναρχο-σελίδα τους )..... (οι έγκυρες πήγες τους πάντως από το 2014 συνεχιζόσουν να είναι στην πρώτη θέση), τι έβαλε μια "πατριωτική σελίδα" που υμνεί έναν κομμουνιστή μαζί με ορδές άλλες :

Από τις 10 το πρωί συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα στον Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 14:00. Στις 15.00 θα ακολουθήσει η τελετή αποχαιρετισμού. Η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή, με την ουρά φτάνει αρκετά τετράγωνα μακριά από την Μητρόπολη Αθηνών.

Παρών ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Το λαϊκό προσκύνημα είχε ξεκινήσει από εχθές, ενώ σημειώθηκε ένταση γύρω στις 19.00 έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, που γρήγορα όμως εκτονώθηκε. Ενώ χρειάστηκε να δοθεί παράταση κατά μία ώρα στο λαϊκό προσκύνημα ώστε να μπορέσει να προλάβει περισσότερος κόσμος να αποτίσει φόρο τιμής στο μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Οταν το δακτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο μεν ηλιθιος κοιταει το δαχτυλο,ο πσνηλιθιος ομως ξυνει τ'αχαμνα του.Αν καποιος πιστευει οτι η κοι νωνια και η ψυχη μας εχασε ενα παλιοκουμουνι τοτε ανηκουμε σε διαφορετικο πολιτισμο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications