«Συμβαίνουν περίεργα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό που δεν εξηγούνται - Δεν μιλάει κανείς»: Καταγγελίες από γιατρούς

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Γιώργος Αηδονίδης, Επεμβατικός Καρδιολόγος, αλλά και η Μαρία Κουρτούμα, Επικεφαλής Νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Όπως τόνισαν και οι δύο συμβαίνουν σοβαρά και περίεργα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό που δεν εξηγούνται.

Συγκεκριμένα ο Γ.Αηδονίδης κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί έχουν αυξηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι τον τελευταίο καιρό και εάν συνδέεται με τον εμβολιασμό. Αφού υποστήριξε ότι «έχουμε επιδημία ανακοπών καρδιάς» είπε «θα πρέπει να συνδέσουμε τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου με αυτά τα περίεργα περιστατικά που αναφέρονται μετά τον εμβολιασμό και δεν εξηγούνται εύκολα».

«Η παρατήρηση είναι ότι ότι μπορούσε να κάνει ο ιός μπορεί να κάνει και κάποιος παράγοντας. Δεν θα πω περισσότερα. Θα ήθελα σαν επιστήμονας να υπάρχει ακριβέστατο ιατροδικαστικό πρωτόκολλο με πανάκριβες εξετάσεις για να διαπιστώνεται τι υπάρχει», πρόσθεσε μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Τα περίεργα περιστατικά τα επιβεβαίωσε και η Μ.Κουρτούμα: «Είδαμε περίεργες καταστάσεις σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μετά από τον εμβολιασμό τους και δεν εξηγούνται. Τα έχουν ζήσει πολλοί και δεν μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications