Μοριακός γενετιστής: «Κάνουμε πειράματα στον πληθυσμό με τα mRNA εμβόλια - Δεν μπορούμε να καταγράψουμε παρενέργειες»

Στα μη επαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια mRNA αναφέρθηκε ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, τονίζοντας πως κάνουμε πειράματα σε πολίτες, επικαλούμενος και τα όσα είχε πει προσφάτως ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία με RNA και DNA, την οποία χρησιμοποιούμε για άλλες ασθένειες. Και αποφασίσαμε να την χρησιμοποιήσουμε τώρα σε μια ιογενής λοίμωξη, ενώ μέχρι στιγμής είχαν προσπαθήσει την χρησιμοποιήσουν με τον ιό της γρίπης και οι δοκιμές ήταν αποτυχημένες. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τις τέσσερις εταιρείες από τις οποίες κάνουμε εμβόλια αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εντελώς για άλλες λειτουργίες και όχι γι' αυτή», είπε αρχικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

«Για τα mRNA εμβόλια και τα DNA εμβόλια έχουμε πάρα πολλά ερωτηματικά. Όταν κάνουμε τέτοια εμβόλια σε ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε τις μεσοπρόθεσμες ούτε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες σε μοριακό επίπεδο, αυτό είναι το πιο βασικό», αποκάλυψε ο μοριακός γενετιστής.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του και για το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η γνωστή τεχνολογία εμβολίων: «Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τη γνωστή τεχνολογία εμβολίων, η οποία και γνωστή είναι και τις παρενέργειες ξέρουμε, αφού είχαμε πανδημία και ήταν επείγον; Γιατί χρησιμοποιήσαμε μια τεχνολογία για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα και τα ανακαλύπτουμε πειραματιζόμενοι πάνω στον γενικό, υγιή πληθυσμό. Γιατί τα mRNA εμβόλια τα χρησιμοποιούσαμε σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, που ήταν ελεγχόμενες, όπως οι καρκινοπαθείς. Τώρα τα χρησιμοποιούμε για να εμβολιάσουμε υγιείς ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε πολλά πράγματα και αυτό το αποδεικνύει η κάρτα που υπάρχει, η οποία δεν έχει γραμμένες πάνω τις παρενέργειες τις οποίες τις καταγράφουν με βάση τις κίτρινες κάρτες, τις οποίες επίσης δεν καταγράφουμε».

«Πειράματα που έχουν γίνει σε ζώα για την ακίδα S έχουν δείξει πως τα mRNA εμβόλια αυξάνουν την τοξικότητα», είπε επίσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications