Εθνικό πένθος για τον  κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη ακόμα και ψευδό-πατριωτικές σελίδες το κάνουν θέμα

Τι γράφουν για τον συμμορητή τους που αποδήμησε εις στον Γιαχβέ τους: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης ενδέχεται να ταφεί στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου είχε το εξοχικό του σπίτι, για να είναι κοντά στην κόρη του, Μαργαρίτα, καθώς και στη σύζυγό του

Παγκόσμια συγκίνηση και βαθιά θλίψη μετά την απώλεια του μεγάλου Έλληνα, του αστείρευτου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή, Μίκη Θεοδωράκη. Η χώρα είναι σε εθνικό πένθος αφού «έχασε» τον «αθάνατο» συνθέτη του Ζορμπά.

Εθνικό πένθος για τον παγκόσμιο Έλληνα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη θα γίνει στο Βραχάτι Κορινθίας μετά το τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών (από την Τρίτη έως την Πέμπτη), και όχι στα Χανιά, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Σκοπός της οικογένειας του μεγάλου Έλληνα συνθέτη είναι να ταφεί στο Βραχάτι, όπου είχε το εξοχικό του σπίτι, για να είναι κοντά στην κόρη του, Μαργαρίτα, καθώς και στη σύζυγό του, Μυρτώ Αλτίνογλου. Η σκέψη είναι η ταφή να τελεστεί στο Βραχάτι και σε τρία χρόνια να γίνει εκταφή, ώστε να ταφεί οριστικά στα Χανιά.

Ο πλανήτης θρηνεί για τον Μίκη Θεοδωράκη
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο, με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης να έχουν τον θάνατο του Μίκη πρώτη είδηση. Το Reuters έγραψε ότι «ο συνθέτης του «Ζορμπά» πεθαίνει σε ηλικία 96 ετών, αναφερόμενο στον «πανύψηλο άνδρα με τα πυκνά κυματιστά μαλλιά που είχε λαχτάρα για μία προοδευτική, δημοκρατική εκδοχή του κομμουνισμού».

Οι «The New York Times» είχαν τίτλο «πέθανε στα 96 του ο Μίκης Θεοδωράκης, Έλληνας συνθέτης και μαρξιστής αγωνιστής», σημειώνοντας ιδιαίτερα τον αγώνα κατά της Χούντας «που τον φυλάκισε και τον εξόρισε ως επαναστάτη». «Στο καλό, Μίκη…» γράφει η DW.

-----

Καλά οι σελίδες των διεθνών συμμοριτών φυσικό και επόμενο να υμνούν έναν συμμορίτη τους μέχρι και βραβείο Λένιν του έδωσαν, οι ψευδό-πατριωτικές σελίδες και οι ορδές νεοελλήνων ξέρουν ποιον υμνούν???

Το να τον εμφανίζουν ως ήρωα ακόμα και ψευδό-πατριωτικές σελίδες που γλείφουν συμμορίτες για να έχουν κόσμο στις σελίδες τους , (ο άλλος που το παίζει κατα συνεχεία κάνει προπαγάνδα), ξεπερνάει κάθε έννοια λογικής όταν ακόμα και στην wikipedia τους γράφουν ότι ηταν στην εγκληματική οργάνωση των διεθνών συμμοριτών ονόματι ΚΚΕ ...

Κάπου εδώ γίνεται κατανοητό ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού δεν πρέπει καν να δηλώνουν απόγονοι αρχαίων... Ελλάς ελληνόφωνων η χώρα μετά την γενοκτονία 1940-1950, πριν καν έρθουν οι ορδές λαθρο, και που υμνούν έναν συμμορίτη ,και μάλιστα εμφάνιζαν αυτόν ως πατριώτη τα τελευταία χρόνια, ο ορισμός της παράνοιας και της σχιζοφρένειας, το χάος εχει έρθει πρώτα στα μυαλά εκατομμυρίων εδώ και χρόνια και μετα στην ήρθε στην ζωή τους ...

Τι να κάτσεις να πεις από εκεί και πέρα? ότι το 1940-1950 μεσώ ΚΚΕ έκαναν γενοκτονία και στο ελλαδικό χώρο? άστο δεν έχει νόημα , εκτός ότι πολλοί Νεοέλληνες έχουν σημιτικών φύλων ψυχοσύνθεση ,οι περισσότεροι ειναι τοσο κατώτεροι πνευματικά που ειναι σαν μιλάς στο τοίχο, αυτοί νομιζουν ότι το ΚΚΕ σκότωνε δήθεν "ιδεολογικούς αντιπάλους" ..Και που είπαμε παλιότερα τι έγινε? το μονο που έγινε ειναι να κάνουν πόλεμο οι συμμορίτες στην σελίδα και ορδές να διαβάζουν ψευδό-πατριωτικές σελίδες που ειναι δήθεν κατα του συστήματος, και εξαφανιστικαν από το ίντερνετ οι λιγοστές φωνές της λογικής ήδη από το 2017 οχι μονο από πόλεμο συμμοριτών αλλα οι μάζες δεν υποστηρίζουν όταν τους λες τα αυτονόητα .

Και ύστερα απορούν για την σημερινή κατάσταση, η άλλη δηλώνει πατριώτισσα και την ενοχλούν αυτα που κανουν συμμορίτες αλλα διαβάζει athens voice , ο άλλος λέει κατα των συμμοριτών αλλα πόσταρει από την ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιστορικά ψέμματα τους, ο άλλος πάει σε σελίδα άναρχο-κομμουνιστών που καθοδιγουνται από ελληνόφωνους (όπως και το 40) και λέει ποιους υπηρετείται? ο άλλος ο χριστιανοταλιμπαν που το παίζει ερευνητής έχει φαγωθεί το τελευταίο καιρό να κάνει προπαγάνδα λες και τον πληρώνουν, και συγκρίνει την σημερινή κατάσταση με τους κακούς ναζι πάλι αυτοί φταίνε (!) ένας άλλος ψευδό-ερευνητής δούρειος ίππος που τον εμφάνιζαν και στα κανάλια τους παλιότερα ως ειδικό στα UFO έχει ορδές ακολούθους στο youtube, με το ίντερνετ φάνηκε έντονα οτι πολλοι εχουν αντίληψη μικρού παιδιού,οχι μονο ειναι περιορισμένης αντίληψης αλλα ζουν στο μικρόκοσμο τους, όλος ο κόσμο τους ειναι τι τους είπαν τα σχολεια, οι έγκυρες πήγες τους, η τηλεόραση οι συγγενείς τους, και 5-6 φίλοι τους,απο μονοί τους να σκεφτούν τα αυτονόητα ούτε κατα τύχη , αρκεί να έχουν λεφτά, αυτός ειναι ο σημιτικός πολιτισμός ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications