Έχει γεμίσει παντού δίποδα φίδια!  δούρειος ίππος εμφανίζεται ως ερευνητής της εναλλακτικής ενημέρωσης

Άλλη μια επιβεβαίωση γιαυτό που είχες υποψίες εδώ και χρονιά ήρθε,δούρειος ίππος εμφανίζεται ως ερευνητής της εναλλακτικής ενημέρωσης λέγοντας μισές αληθειες με παραπληροφόρηση μαζί το ποτήρι ξεχείλισε με το τελευταίο περιστατικό και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον ότι ειναι δούρειος ίππος .

Τα πρώτα σημάδια ηταν από το 2014: Ο τύπος εμφανίζεται ως ερευνητής ακόμα και στην τηλεόραση σε διάφορες εκπομπές, ως ειδικός σε θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης, και ως αρθρογράφος σε περιοδικά τέτοιου περιεχόμενου παλιότερα, αν ήξερα στα 16-17 ότι αυτός γράφει σε ένα περιοδικό που αγόραζα τότε δεν το αγόραζα καθόλου!

2016: πρώτη φορά στην Ελλάδα βάλαμε ένα θέμα που είχε προκαλέσει σάλο τότε, και που ενόχλησε τους ελληνόφωνους, το οποίο αργοτερα το βάφτισαν και αυτό θεωρίες συνωμοσίας ως συνήθως, και τότε βγήκε ο συγκεκριμένος “ερευνητής” κάπου στην τηλεόραση ξανα και έλεγε για το συγκεκριμένο θέμα ότι αυτά που βάζουν κάποια site (για το δικό μας) ειναι υπερβολές και τα γνωστά που λένε όλοι αυτοί..

2016: O συγκεκριμένος “ερευνητής” εμφανίζεται σε δικό του blog και ειναι τοσο πολύ ερευνητής με σπουδές τίτλους και μέλος σε διάφορες οργανώσεις (ενώ οι αληθινοί ερευνητές δεν ειναι σε καμιά οργάνωση μέλος γιατί δεν λένε αυτά που θέλουν οι συμμορίτες) να μην ξέρει ούτε τα βασικά απο γλωσσά HTML να φτιάξει το blog του τι ερευνητής ειναι όταν δεν μπορεί να ερευνήσει ούτε αυτο το απλο και να μάθει έστω τα βασικά? εμείς πως μάθαμε μονοί μας σε λίγο καιρό χωρίς αν έχουμε καμία σχέση πριν με αυτά?

2017: O τύπος μιλούσε για ιστορία και ηταν σαν να μιλούσε κομμουνιστής, και λέει τα γνωστά οι κακοί Γερμανοί και όλα αυτά μαρξιστικά πως γίνεται να δηλώνει ερευνητής και μην ξέρει αληθινή ιστορια που βρήκα εγώ μόλις σε 1-2 χρονιά? επίσης εμφανίζεται ως σούπερ ντουμπερ Έλληνας και δώσε ελληνικές σημαίες και αρχαία ιστορία ώστε να μαζέψει τον όχλο στο facebook, και ορδές οι ακόλουθοι,

Οπού δουν ελληνικές σημαίες τρέχουν! εμείς γιατί δεν έχουμε βαλει ελληνικές σημαίες? μήπως ημαστε ανθέλληνες? καταρχήν όλες οι σελίδες στο ίντερνετ που βαζουν ελληνικές σημαίες ειναι λαμόγια και παριστάνουν τους πατριώτες για να έχουν κόσμο, δεύτερο: ελληνικές σημαίες βάζουν ακόμα και μασόνοι ο άλλος ο μασόνος καθηγητής έχει 10.000 ακολούθους και 4999 φίλους που τον θεωρούν και διασώστη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ακουσον ακουσον! τρίτο: ακόμα και άναρχο-troll βάζουν στα προφίλ τους ελληνικές σημαίες, ο άλλος δηλώνει ανθέλληνας σε σελιδα antifa και οχι μονο έχει εξώφυλλο ελληνική σημαία αλλα ειναι και troll σε κρυφό-μασονικη σελίδα και σχολιάζει βάζοντας και ελληνικές σημαίες στα σχόλια ώστε οι μάζες να τον θεωρούν πατριώτη και οχι ανθέλληνα!

Επιστροφή στον "ερευνητή" 2018: Βάζει δήθεν ότι τον πολεμά το σύστημα σε σελίδα facebook !! επειδή μας κάνει πόλεμο σε εμάς στο facebook και ξέρουμε πως ειναι βγάζει μάτι ότι έλεγε ψέματα, ότι και καλα τον πολεμάει το σύστημα και αυτόν! ενώ εμφανίζεται τόσα χρονιά παντού ανενόχλητος χωρίς καμιά ενόχληση απο τους ελληνόφωνους.

2019: Σε βίντεο youtube που επίσης προωθεί τα βιντεο του, έλεγε μαρξιστικές ηλιθιότητες για τον Γκιόλβα με την σημαία του δήθεν ερευνητή, και ορδές τα σχόλια απο troll που τον προωθούν επίσης, γιατί για τον Γκιόλβα ? γιατί είχε πει κατα τον Οβριών! και γενικά όλοι αυτοί οι ψευδο-ερευνητές και δούρειοι ίπποι δεν ξέρουν τίποτα για αυτή την ράτσα ούτε για τα γκοιμ τους, τόσο πολύ ερευνητές ειναι .

2020: Ο τύπος πλεύρισε κάποιον ενοχλητικό για το σύστημα ώστε να τον διαφθείρει , που άπλα έλεγε αυτά που είχε μάθει και αυτά που είχε σπουδάσει στο εξωτερικό το 60-70 πριν βαλουν χέρι παντού, έλεγε οτι η επιστήμη και στο τομέα της υγείας πάει πίσω αντί για μπροστά και ότι διδάσκουν χαζομάρες πλέον, δεν ειναι δυνατόν να τα ηξεραν πριν 40 χρονιά και σήμερα να μην τα ξέρουν οι δήθεν ειδικοί έλεγε! και πολλά αλλα, επίσης έλεγε περί καρκίνου, εδω κτύπησε καμπανάκι στους συμμορίτες, με το που έστειλα αυτόν τον δήθεν ερευνητή δήθεν ως συνεργάτη σταμάτησε να μιλάει για τετοια θέματα..Οι βάλτοι δεν φαίνονται μονο απο τα σημιτικά που λένε σε πολλά θέματα αλλα και από το γεγονός ότι δεν έχουν καμιά ενόχληση στο ίντερνετ αντίθετα τους προωθούν.

2020: Ένα βούρλο μια μαντάμ λέει κατα του συγκρινόμενου και ότι ειναι "συνωμοσιολογος" και να το κοιτάξουν σε καθεστωτική δικιά τους σελίδα, και κανουν τους Κινέζους, αν ηταν άλλος θα του είχαν περάσει από ιερά εξέταση και μηδαμινή απήχηση στο facebook, και της έδωσαν ένα λινκ που δεν δούλευε καν κάποιου άσχετου που μιλάει για τον συγκεκριμένο "ερευνητή" ούτε καν ασχολήθηκαν οι ίδιοι, και όταν είπε ότι δεν δουλεύει το λινκ του facebook , απάντησαν ότι δήθεν θα το κοιτάξουν μήπως το ξεχάσει, αλλα η μαντάμ συνέχιζε και μετά απο μια μέρα ότι δεν δουλεύει το λινκ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος αυτός ο δήθεν "ερευνητής" έκανε αναφορά στο facebook γιατί έλεγαν κατα του τάχα, και το κατέβασε το facebook! αυτό το έγραψε στην καθεστωτική σελιδα που συνεργάζεται με το facebook και αυτή κατεβάζει ότι ενοχλεί! με άπλα λογία αυτη η μαντάμ οχι μονο δεν έχει ιδέα σε ποιους μιλάει αλλα και κατηγορεί έναν δικό τους σε δικιά τους σελίδα, και περιμένει τωρα αυτη να βγουν και να κατηγορήσουν δικό τους ως "συνωμοσιολογο", ομολογουμένως πριν το ίντερνετ δεν ήξερες οτι υπήρχε τόση μεγαλη ηλιθιότητα στο κόσμο και να μην καταλαβαίνουν τίποτα, φαντάσου πως ειναι στην ζωή τους. Αν κοιτάξεις δε στο alexa τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα σε πιάνει απελπισία γιατί ξέρεις σε ποιους ανήκουν απο το σημιτικό ύφος τους.

Και όταν είσαι αληθινός ερευνητής και έχεις προχωρήσει τοσο πολύ αρχίζεις και βλεπεις τι ηλιθιότητα επικρατεί παντού και σε τι matrix ζουν οι μάζες, έχοντας άγνοια ακόμα και για τα αυτονόητα απο ιστορια δε ξερουν τα ακριβώς αντίθετα ως δεδομένα . Ένα απλο: στην Ελλάδα δεν έχουμε δει κανέναν να μιλάει για φυλές και τι σχέση εχουν αυτές με το χαρακτήρα /πνεύμα κάποιου, ενώ ειναι το πρώτο που είδες μεσώ ίντερνετ(!) επίσης ότι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος ανεξάρτητου χωράς κατι που δεν θα μπορούσες να δεις χωρίς το ίντερνετ και έτσι αποκτάς το γνώθι σαυτόν και εξηγούνται πολλά ακόμα και ιστορικά γεγονότα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications