Φαρσαλινός για παρενέργειες: «Ψεύδονται όσοι λένε ότι ο θάνατος του 15χρονου σίγουρα δεν είναι από το εμβόλιο»

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες και οι θάνατοι μετά το εμβόλιο είναι οι περισσότερες στην ιστορία των 25 ετών του VAERS»

Σε σοβαρές καταγγελίες τόσο για τον αριθμό των παρενεργειών, όσο και για την απόκρυψη τους, προχώρησε ο ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Ο Κ.Φαρσαλινός σχολίασε τον θάνατο του 15χρονου στην Αρκαδία και στην άμεση αντίδραση πολλών «ειδικών», οι οποίοι προτού καν γίνουν οι εξετάσεις υποστήριξαν πως δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με το εμβόλιο.

«Να συζητήσουμε για τους επιστήμονες στην Ελλάδα; Που έβγαιναν για το 15χρονο πριν καν γίνει η νεκροτομή-νεκροψία και έλεγαν ότι δεν φταίει το εμβόλιο; Από αυτούς τους ανθρώπους περιμένετε καταγραφή φαρμακοεπαγρύπνησης; Διότι δεν μπορεί κανένας να διευκρινίσει με βεβαιότητα για ένα συμβάν που έγινε μετά από τον εμβολιασμό ή μετά από ένα φάρμακο εάν υπάρχει αιτιολογική σχέση ή όχι. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει το σύστημα καταγραφής των συμβαμάτων μετά και στη συνέχεια της ανάλυσης της συχνότητας από μια κεντρική βάση δεδομένων. Οι άνθρωποι οι οποίοι βγαίνουν και φωνασκούν είναι οι άνθρωποι οι οποίοι μας λένε ότι δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε να κάνουν σοβαρή φαρμακοεπαγρύπνηση», είπε αρχικά στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Ενώ μίλησε και για την κριτική που του άσκησαν λόγω της ανάρτησης που έκανε για τον θάνατο του παιδιού: «Εγώ μίλησα για συμβάν μετά τον εμβολιασμό και ότι φυσικά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει, μετά και την ιατροδικαστική εξέταση, την πιθανότητα να είναι από. Πόσοι βγήκαν και είπαν ότι δεν είναι σίγουρα από το εμβόλιο; Ψεύδονται! Δεν υπάρχει άλλη λέξη, ψεύδονται! Διότι δεν μπορούν να το ξέρουν. Όταν δεν ξέρεις κάτι και βγαίνεις και το λες, τότε ψεύδεσαι, εάν έβγαινα εγώ και εγώ θα ψευδόμουν. Εκείνοι σίγουρα ψεύδονται και όταν ψεύδονται για ένα παιδί καταλαβαίνετε τι γίνεται για άλλους, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του».

«Δεν ξέρω εάν ψεύδονται γιατί πληρώνονται, ή γιατί έχουν πάρει υποσχέσεις ή γενικώς εάν θέλουν να ακολουθούν αυτή την τακτική, δεν με ενδιαφέρει το γιατί, με ενδιαφέρει ότι ψεύδονται», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Ο ιατρός αναφέρθηκε και στα δεδομένα του VAERS και τις πολλές παρενέργειες που έχουν καταγραφεί μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες και οι θάνατοι μετά το εμβόλιο είναι οι περισσότερες στην ιστορία των 25 ετών του VAERS. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και είναι περισσότερες από το άθροισμα προηγούμενων. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να το αρνηθούμε; Να αρχίσουμε να λέμε ότι δεν είναι από είναι μετά; Δεν έχουμε μάθει ακόμα εάν είναι από».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications