Οι άκρως επικίνδυνοι για την δημοσιά υγειά βγάζουν νομούς για την υγειά (!)

Δημόσια Υγεία στο άρθρο περί διασποράς ψευδών ειδήσεων

Εντείνεται το «κυνήγι μαγισσών» που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση ελληνοφώνων τους τελευταίους μήνες, καθώς πλέον θα διώκονται και όσοι διασπείρουν «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με την «Δημόσια Υγεία», δηλαδή όσοι αντιδρούν στον μαζικό ή υποχρεωτικό εμβολιασμό, στην υποχρεωτική μασκοφορία, στo lockdown κτλ.

Πρόκειται για μια νέα αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα, καθώς τροποποιείται το Άρθρο 191 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, που μέχρι σήμερα δεν προβλέπει καμία δίωξη που να αφορά θέματα Δημοσίας Υγείας.

Έτσι προκειμένου να σωπάσουν και οι λίγες εναπομένουσες ελεύθερες φωνές, το Υπουργείο Δικαιοσύνης προτείνει τις εξής αλλαγές στον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα:

Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο "ψευδείς ειδήσεις" για αυτούς ειναι δήθεν "ψευδείς ειδήσεις" όπως και στο facebook που βάζουν τα μιάσματα τους και αναρχο-σατανο-πράκτορες να βγάζουν fake news ότι ενοχλεί ενώ αυτοί κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων στα πάντα λόγω μοχθήροτητας άφου οι ίδιοι ειναι ο ορισμός του κάκου επι της Γης ακόμα και η βικιπαίδεια τους γεμάτη ψέματα ειναι:
που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του
κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με
φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του Tύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή.
Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων.

Να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας! σημιτικές ασυναρτησίες και ηλιθιότητες που θα σπεύσουν οι ορδές βάρβαροι να κάνουν πράξη λες και μιλάνε στα άναρχο-gkoim τους, ο νόμος περί δημοσιάς υποκίνησης μίσους δεν πιάνει τους ίδιους ? επίσης οι ιδιοι ειναι δημόσιος κίνδυνος για την ιδια την ανθρωπότητα .
Είναι οι ίδιοι που βάζουν αυτό το άθλιο και μοχθηρό υποκείμενο τους με δείκτη μοχθηρότητας 90% δηλαδή λίγο κάτω από αυτούς να λέει αυτά που λένε οι ίδιοι προ ετών ακομα και πίσω απο ψεύτικα προφίλ και ως δαιμονικοί που ειναι όπως ξέρετε το κακό πάνε να συνδυάσουν εντελώς άσχετα πράγματα και ακριβώς τα αντίθετα (ως συνήθως ) ότι και καλα οι "φασίστες" κάνουν δολοφονίες γυναικών βγάζοντας και νέες λέξεις ενώ όλα τα εγκληματικά βάρβαρα και μοχθηρά στοιχειά ειναι άναρχο-κομμουνιστές δηλαδή υποχείρια τους οι ιδιοι μετατρεπουν σε π@ρνες γυναίκες :

Δημοσιά ρητορική μίσους διότι με το φασίστες εννοούν όσους δεν έχουν πέσει στο επίπεδο των goim και να υπηρετούν μισάνθρωπους δηλαδή σε ζωώδες κατάσταση που ελέγχονται ακομα και πως να σκέφτονται και όσους έχουν ανώτερο πνεύμα και βλέπουν αυτά τα άκρως μοχθηρά υποκείμενα που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι και δηθεν ιδελογία (ακριβώς για αυτό τα είχαν μαζέψει στα ξερονήσια ) και καθοδιγουνται από μισάνθρωπους (που ξεχωρίζουν και με ειδικές υγειονομικές εξετάσεις οχι μονο απο την αφύσικη μη ανθρωπινή συμπεριφορά τους), και που έχουν θανάσιμο μίσος στους πνευματικά ανώτερους , και στο γνησιο ανθρωπινο γένος που δεν έχει καταγώγη από το Γιαχβε τους... Γιαχβέ = Ερπετά που δημιούργησαν και την μισάνθρωπες φύλες τους και τις μοχθηρές κατώτερες ζωώδες φυλές ώστε να υπηρετούν τους πρώτους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications