ΗΠΑ: 64χρονη γιατρός υπέστη παρενέργειες από το εμβόλιο και αφέθηκε αβοήθητη - «Τα ΜΜΕ μας αγνοούν»

Για την αδιαφορία των υγειονομικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των συστημικών ΜΜΕ μίλησε η Danice Hertz, 64χρονη γιατρός η οποία υπέστη φριχτές παρενέργειες μετά το εμβόλιο της Pfizer.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, οι υγειονομικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αγνοούν χιλιάδες ανάλογα περιστατικά μετά το εμβόλιο!

Μιλώντας στο «The Defender» , η Hertz είπε ότι αν μπορούσε να γυρίσει πίσω στον χρόνο, δεν θα έκανε το εμβόλιο.

Αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με πολυάριθμες υπηρεσίες υγείας, γιατρούς και ερευνητές – συμπεριλαμβανομένων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), του επικεφαλής Υγείας των ΗΠΑ και γιατρών στα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και Στάνφορντ αλλά και με το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες-σε μια προσπάθεια να λάβει βοήθεια για τους νευρολογικές παρενέργειες που υπέστη μετά την λήψη του εμβολίου, όπως αναφέρει η ίδια!

Η Hertz είπε στο The Defender ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σαν αυτήν – που έχουν πάθει κάτι μετά από εμβόλια COVID, υποφέρουν και χρειάζονται βοήθεια, ωστόσο αγνοούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις αμερικανικές υπηρεσίες υγείας.

Το NIH της απάντησε πως καταλαβαίνει το πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχουν έρευνες για προβλήματα μετά από το εμβόλιο!

Η Hertz, γαστρεντερολόγος που συνταξιοδοτήθηκε τον Οκτώβριο, έκανε την πρώτη και δόση του εμβολίου Pfizer στις 23 Δεκεμβρίου 2020 και ήταν και η τελευταία της!

«Μέσα σε 30 λεπτά, άρχισα να αντιμετωπίζω δυσμενείς επιπτώσεις», δήλωσε.

«Περίμενα τα 15 λεπτά, όπως προβλέπεται μετά την λήψη του εμβολίου, και πήγα στο αυτοκίνητο. Ξαφνικά το πρόσωπό μου άρχισε να καίγεται», είπε η Χερτς. «Οδήγησα σπίτι και είπα στον άντρα μου να καλέσει νοσηλευτές».

Η Hertz είπε ότι μέσα σε 24 ώρες ανέπτυξε νευρολογικά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών παραισθησιών στο πρόσωπο, την γλώσσα, το τριχωτό της κεφαλής, το θωρακικό τοίχωμα και τα άκρα, καθώς και τρέμουλο, σπασμούς, αδυναμία, πονοκεφάλους, εμβοές και ανισορροπία.

«Η αρτηριακή μου πίεση ήταν στα ύψη», είπε η Hertz.

«Ολόκληρο το πρόσωπό μου ένιωσα να καίγεται – σαν να είχε χυθεί οξύ στο πρόσωπό μου. Νιώθω όλο μου το σώμα σαν να δονείται. Ένιωσα ότι είχα μια σφιχτή ζώνη γύρω από τη μέση μου, πόνο στο στήθος και δύσπνοια».

Το Κράτος αρνείται να ασχοληθεί με την περίπτωσή της, ενώ οι γιατροί την στέλνουν ο ένας στον άλλον, αρνούμενοι ή φοβούμενοι να την βοηθήσουν ουσιαστικά, αποκαλύπτοντας τους λόγους που έχει πάθει όλα αυτά! Η Hertz δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook που τώρα έχει περισσότερα από 160 άτομα που έχουν αντιμετωπίσει νευρολογικά προβλήματα μετά από ένα εμβόλιο COVID και δεν μπορούν να βρουν βοήθεια με τις καταστάσεις τους.

Ο Hertz είπε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να μιλήσουν με κανέναν στην ομάδα της που έχει πάθει κάτι μετά το εμβόλιο, επειδή δεν τους επιτρέπεται να δημοσιεύουν για παρενέργειες μετά από εμβόλια. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είχαν νευρολογικές αντιδράσεις και πολλοί δεν γνωρίζουν ότι σχετίζεται με το εμβόλιο», είπε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications