Ζητούν «πολιτικά μέσα» για να σβήσουν φωτιές – Διατάχθηκε ΕΔΕ, vid

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει η απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας από κάτοικο της Γορτυνίας στην Αρκαδία, όπου πέρασε το Σάββατο η φωτιά από την Νεμούτα.

Όπως είδατε, ο κάτοικος περιέγραψε ότι σε αίτημά του για πυροσβεστικό όχημα οι αρχές τον ρώτησαν αν είχε κάποιο πολιτικό μέσο για να τον εξυπηρετήσουν.

Ενώ οι φωτιές απειλούσαν την Γορτυνία εκείνος τηλεφώνησε στον Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να ζητήσει ένα πυροσβεστικό με σκοπό να σβήσει αυτά που καίγονταν.

«Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», είπε χαρακτηριστικά ο κάτοικος της Γορτυνίας σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα arcadiaspot.

Τα νέο είναι πως διατάχθηκε ΕΔΕ!

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα», ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications