Ζέρβας: «Oταν παιδίατροι παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με πειραματικό εμβόλιο»

Ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook το δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και ζητεί από τους παιδιάτρους να αποκρύπτουν τις παρενέργειες από τα εμβόλια.

«Μόνον θυμό - οργή και αγανάκτηση προκαλεί το αντιεπιστημονικό δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία:

1. Πρέπει οι παιδίατροι να τονίζουν τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου από τον κορωνοιό COVID-19 και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολιασμών , δηλαδή αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να μην αναφερόμαστε στους θανάτους - μυοκαρδίτιδες - περικαρδίτιδες - θρομβώσεις - αλλεργικές αντιδράσεις (shock) Guillain Barre κ.α.

2. Το τείχος προστασίας δεν επετεύχθη λόγω της #άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν, μάλιστα δε θεωρούν ότι για να επιτύχουμε #ανοσία πληθυσμού πρέπει να έχουμε 90% εμβολιαστική κάλυψη ..

Αποτελεί όνειδος όταν Παιδίατροι ψεύδονται και παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με ένα #πειραματικό εμβόλιο , το οποίο μάλιστα δεν είναι ασφαλές ούτε αποτελεσματικό...», γράφει χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications