Η Ιταλία υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές από τις δασικές πυρκαγιές το 2021  επειδή υποστήριζαν τον φασίστα Σαλβίνι?

Στην Ιταλία κάηκαν 1. 200.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων, επιφάνεια περίπου ίση με αυτή σχεδόν ολόκληρης της Ρώμης

Η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που υπέστη τη μεγαλύτερη καταστροφή δασικών εκτάσεων λόγω των πυρκαγιών το 2021 από την αρχή της χρονιάς ως τη 14η Αυγούστου, δείχνουν επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην Ιταλία κάηκαν 1. 200.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων, επιφάνεια περίπου ίση με αυτή σχεδόν ολόκληρης της Ρώμης, της πρωτεύουσας.

Στην Ελλάδα την ίδια περίοδο κάηκαν 1.160.000 στρέμματα.

Η Ιταλία κατέγραψε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ: από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τη 14η Αυγούστου στις περιφέρειές της ξέσπασαν 472 μεγάλες πυρκαγιές, οι περισσότερες στην ΕΕ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ισπανία, με 228 πυρκαγιές.

«Συζητήσαμε σήμερα με τον πρωθυπουργό (της Ιταλίας) Μάριο Ντράγκι μέτρα στήριξης, αρχίζοντας από τις αποζημιώσεις των πληγέντων, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την δραστηριότητά τους κτηνοτρόφοι και αγρότες και να αποφύγουμε την εγκατάλειψη των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές», δήλωσε χθες ο Ιταλός υπουργός Γεωργίας, ο Στέφανο Πατουανέλι.

Στην Ελλάδα αν κάνατε μια βόλτα σε άναρχο-μασονικές σελίδες το 2020 οι ελληνόφωνοι μαζί με τους άναρχο-συμμορίτες τους απειλούσαν δημοσιά όσους ψήφιζαν Χ.Α μόλις εκαναν νοθεία στις εκλογές και την έκλεισαν φυλακή με γελοίες κατηγορίες , με σχόλια του τύπου : "Σειρά έχουν τώρα όσοι ψηφίσαν Χ.Α ", αρχικά έδιωξαν απο δημόσιες υπηρεσίες όσους υποστήριζαν Χ.Α φανερά μεσώ facebook όπως πχ μια γυναικά λιμενικό, και πόλεμο σε ανεξαρτητες ιστοσελιδες, τι ακολούθησε μετά?

Lockdown ξανα και ξανα και επιβολή γελοιοτήτων δήθεν για την πανούκλα τους (και στην Αμερική τα ίδια που επίσης ψηφίσαν Τράμπ τι και αν τον έλεγαν ναζι και αυτόν τον 2017 αλλα εκεί δεν έπιασε το κόλπο, όπως στην Ελλάδα όποτε μετά έβαλαν διάφορα τσιράκια τους να λένε ότι ειναι του συστήματος και αυτός και επίσης αναγκάστηκαν να κάνουν νοθείες σε εκλογές για τον ξεφορτωθούν ) , και φωτιές στην συνεχεία στην Ελλάδα

Θα πει κάποιος έξυπνος μα ειναι δυνατόν να τα κανουν όλα αυτά για αυτούς τους λογούς? ο έξυπνος αυτός που λέει κάτι τέτοια δεν έχει ιδέα τι εκδικητικοί ειναι οι διεθνές συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής που ειναι και πίσω απο τους άναρχο-συμμορίτες τύπου antifa δεν χρειάστηκε καν να ψάξεις πολύ για δεις ποιοι καθοδηγούν αυτα τα δογματικά ορκ (goim) με δείκτη νοημοσύνης σκύλου το 2016 όταν εβαλαν εναν εξ αυτών να συκοφαντεί αυτη την σελιδα , με στρατιωτικού τύπου ταυτότητα οπως αποκαλύφθηκε το 2019 διότι ειναι και άναρχο-πρακτορας της Mossad , γιατί άπλα δεν φρόντισε να μάθει αληθινή ιστορία όπως ειναι και οχι δογματικά, ακόμα και οι δήθεν πατριωτικές σελίδες που διαβάζει ειναι είτε τύπου Νεοέλληνες σαν αυτόν, είτε δούρειοι ίπποι που δουλεύουν για τους συμμορίτες, και το παίζουν πατριώτες, όπως μια που έφτιαξαν το 2019 και μέσα σε 1-2 χρονια ως δια μαγείας μάζεψαν 377.008 άτομα στο facebook (προφανώς με κάποια εφαρμογή τύπου δεν πως θα είσαι σε 30 χρόνια ), ώστε να κρατούν τον όχλο απασχολημένο και με την ψευδαίσθηση ότι διαβάζει πατριωτικές σελίδες με δικούς τους τύπου Σάββας Καλεντερίδης Τραγκας κτλ , ώστε να φύγουν μακριά απο αληθινά ανεξάρτητες σελίδες, και αναρωτιόσουν τοσο καιρό πως ειναι δυνατόν να έχουν ίντερνετ τόσα χρονια και να έχουν μείνει τόσο πολύ πρόβατα όλοι? αλλα όταν συμπεριφέρεσαι ως πρόβατο ακόμα στο ίντερνετ ως πρόβατο σε βλέπουν ....

Μερικές δηλώσεις ελληνόφωνου το 2013 αλλα που να τις βρει ο Νεοέλληνας όταν ακόμα στο ίντερνετ δείχνει πόσο πρόβατο ειναι? στο Πρώτο Θέμα στην Μηχανή του Χρόνου η στο newsbreak.gr pentapostagma.gr και στο makeleio???
Για τους μαμουχαλους νεοέλληνες που βαζουν βύσμα στο στρατό ανάρτηση το 2013: Έχουμε καταφέρει με τις υπόγειες μηχανορραφίες μας να καταντήσουμε σχεδόν όλους τους έλληνες γιωτάδες, λαπαδερά που κλαίγονται στο μπαμπάκα να βάλει βύσμα για να μην πιάσουν όπλο.
Για την Χ.Α ανάρτηση το 2013 : Η Μασονία έρχεται, η Ελλάδα φεύγει. (βάζοντας λινκ απο την δικιά τους TOPONTIKI.GR με τίτλο Προφυλακιστέος ο Ηλίας Κασιδιάρης )
Για την δημοκρατία τους που εμείς είπαμε πρώτη φορά οτι ειναι δικιά τους επινόηση στην αρχαία πόλη Κράτος της Αθηνάς βάζοντας και στοιχειά αλλα αντί να κάνει το γύρο του ίντερνετ πήγε άπατο εχεις να κανεις με Νεοέλληνες βλέπεις μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που καυχιούνται μάλιστα για την "χώρα που γέννησε την δημοκρατία" τρίζουν τα κοκάλα των αρχαίων !και οι "θεοί" περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα εχουν μεινει λιγοστοί απόγονοι τους στην Γη (το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ) για να κανουν τεράστια καταστροφή στο πλανήτη και να εξαφανιστούν τα 2/3 του πληθυσμού (μαζί και ορδές νεοελλήνων που ενώ ειναι αραβικής φυλής και πνεύματος νομιζουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων μυστών που τους ξερουν ως φιλόσοφους ) για να γίνει μια νέα επανεκκίνηση εις στην Γη με κατάργηση των χώρων και σημιτικών θρησκειών δεν θα υπάρχει η έννοια της χωράς αλλα του γένους, αυτό εννοούσε ο Γιόζεφ Γκαίμπελς με το "Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει γη " που εκατομμύρια των εκατομμυρίων νομιζουν οτι ηταν υπουργός προπαγάνδας επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες και θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι : Άκουσα από κάποιον κουφιοκέφαλο να λέει ότι εμείς οι νεοταξίτες και μασόνοι δεν είμαστε δημοκράτες... Ποιοί, εμείς! Που η δημοκρατία είναι το αγαπημένο μας πολίτευμα!
Για την μασονία τους ανάρτηση το 2013: καλησπέρα my brothers! μιλούσα προχθές μετά τη συναγωγή με τον David από την Goldman Sachs και μου μετέφερε εξαιρετικά νέα! το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης είναι μόνο η αρχή, σε λιγότερο από δέκα χρόνια οι φουκαράδες αυτού του τόπου δεν θα έχουν την παραμικρή δημόσια περιουσία! ακόμα και το νερό θα περάσει στα χέρια μας,για να πολλαπλασιαστούν τα δισεκατομμυριά μας!

Χωρίς σχολία: Καλημέρα σε όλους σας, ψυχρόαιμα αδέρφια. απολαύστε τη λιακάδα χωρίς ανησυχίες, μπορεί τα θερμόαιμα γελάδια να ψιλιάζονται κάτι, αλλά δε μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.
Για όλα αυτά υπάρχει λινκ με την μασονική σελίδα που βρέθηκε μόλις πριν λίγους μήνες και την οποία την έχουν ξεχάσει επειδή έχουν δεκάδες άλλες,η τελευταία ανάρτηση ηταν το 2015, γιατι εμείς το ίντερνετ δεν το έχουμε για να διαβάζουμε έγκυρες πήγες τους και Νεοέλληνες! αλλα ως πηγή αναζήτησης και της γνώσης μακριά από όλους αυτούς!ο ελληνόφωνος λέει και αλλα για την θρησκεία τους κάτι για Ανδρομέδιους κτλ κτλ αλλα τα "θερμόαιμα γελάδια " όπως λέει ο ελληνόφωνος πέρα βρέχει ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications